Ga naar inhoud
MAP
nl

Wad bij Nacht Regina Andrea

Regio Franeker / Harlingen

Ga mee met een avond-/nachtbeleving op het wad. Voel de frisse wind op je gezicht terwijl je om je heen kijkt en geniet van al het moois dat Waddenzee Unesco Werelderfgoed te bieden heeft. Ervaar in alle rust de sfeer van de ondergaande zon, de...

Ga mee met een avond-/nachtbeleving op het wad.

Voel de frisse wind op je gezicht terwijl je om je heen kijkt en geniet van al het moois dat Waddenzee Unesco Werelderfgoed te bieden heeft. Ervaar in alle rust de sfeer van de ondergaande zon, de stilte en het vaarwater bij nacht. Tijdens de tocht vertelt de schipper over het navigeren in het donker, van vroeger tot nu. De tocht duurt ca. 2 uur en is geschikt voor alle leeftijden.

Ligging
Vertrekplaats Regina Andrea: Zuiderhaven van Harlingen (ter hoogte van nummer 11). Parkeren kan aan de Zuiderhaven of in de binnenstad.

Belangrijk om te weten
Zorg ervoor dat je uiterlijk een kwartier voor de afvaart aanwezig bent. De vertrektijden zijn afgestemd op het getij. Houd er rekening mee dat het programma kan wijzigen door onvoorziene omstandigheden.

Benedendeks is er een mooie salon met uitzicht op zee. Tijdens de vaart zijn de bar en keuken open. Je kunt contant of met pin betalen.

Honden zijn welkom aan boord.

Online geboekte tickets kunnen niet worden teruggeboekt.

Wanneer:
12 augustus
Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je Wad bij Nacht Regina Andrea

Regio Franeker / Harlingen
Plan je route

vanaf jouw locatie

Toon resultaten