Ga naar inhoud
MAP
nl

6 dagen zeilen op de Waddenzee

Zeilschip Vertrouwen, Harlingen

Van 30 juni t/m 5 juli en 28 juli t/m 2 augustus 2024 is er de mogelijkheid om alleen een bed of hut tijdens een zeilreis op de Vertrouwen te boeken. Beleef een heerlijk ontspannen zeilvakantie en kom thuis met een koffer vol reisverhalen.

U wilt alleen een bed of hut op de Vertrouwen boeken? Wij bieden in 2024  meezeilreizen aan.

Hier de links naar de reizen:

Beschrijving van de reizen

6 dagen meezeilen, genieten van het spel met de wind en van een knusse sfeer aan boord met een kleine groep van maximaal 16 personen.

Zondagavond
... ben je vanaf 19.00 uur van harte welkom aan boord. Je maakt kennis met Katja, Axel en de andere gasten en wij maken een route planning. Er zijn verschillende routes die gevaren kunnen worden. Je bed ligt al opgemaakt en wel voor je klaar. 

Overdag
Na een korte zeilinstructie, vaar je de haven van Harlingen uit.…
Oefen verschillende knopen en leer de verschillende zeilen kennen. Zodra alles duidelijk is, worden de taken verdeeld en vaar je de haven uit. De schipper staat aan het roer, maar op de Vertrouwen is er voor iedereen wel iets te doen. Als de zeilen eenmaal gehesen zijn en het schip op koers ligt, kun je lekker je eigen ding gaan doen. Heb je nog een goed boek liggen waar je maar niet aan toe komt? Houd je van spelletjes? Neem het gerust allemaal mee! Of doezel in slaap op het dek. Maar let op: er is onderweg van alles te zien: vogelzwermen, mooie kustlijnen, andere schepen of juist alleen maar water. Op het Wad zijn er vaak zeehonden te zien en de mogelijkheden om droog te vallen, een unieke belevenis!

Onderweg wordt de lunch geserveerd. Er wordt ook in een haven afgemeerd, zodat je de mogelijkheid hebt er zelf op uit te gaan. Bezoek een sfeervol havenstadje, pak een terrasje, maak een wandeling of fietstocht. 's Avonds staat er een warme maaltijd voor je klaar en eet je samen aan boord. Na het eten heb je de gelegenheid je tijd zelf in te delen en eventueel van boord te gaan om je avond aan de wal door te brengen.

Vrijdag
... zeil je terug naar Harlingen en ga je rond 16.00 uur weer van boord.

Wanneer:
t/m 28 juli
Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je 6 dagen zeilen op de Waddenzee
Zeilschip Vertrouwen

Waddenpromenade 9
8861NT Harlingen
Plan je route

vanaf jouw locatie

Toon resultaten