Ga naar inhoud
MAP
nl

Midzomeravondtocht

Regio Franeker / Harlingen

Beleef een avondtocht op Waddenzee Unesco Werelderfgoed. Vanaf Harlingen vaar je om 19.30 uur de haven uit. Geniet van de vallende avond met prachtige luchten en van de rust en de ruimte op het wad. Er is een grote kans dat je zeehonden ziet die...

Beleef een avondtocht op Waddenzee Unesco Werelderfgoed.

Vanaf Harlingen vaar je om 19.30 uur de haven uit. Geniet van de vallende avond met prachtige luchten en van de rust en de ruimte op het wad. Er is een grote kans dat je zeehonden ziet die genieten van de avondzon en relaxen op de zandbank. Met een beetje geluk zie je tijdens de terugreis de zon in de zee zakken. De tocht duurt ca. 2 uren en is geschikt voor alle leeftijden.

De activiteit is getij-afhankelijk. Het programma kan hierdoor worden gewijzigd.

Ligging
Vertrekplaats Regina Andrea: Zuiderhaven van Harlingen (ter hoogte van nummer 11). Parkeren kan aan de Zuiderhaven of in de binnenstad.

Belangrijk om te weten
Zorg ervoor dat je uiterlijk een kwartier voor de afvaart aanwezig bent. De vertrektijden zijn afgestemd op het getij. Houd er rekening mee dat het programma kan wijzigen door onvoorziene omstandigheden.

Benedendeks is er een mooie salon met uitzicht op zee. Tijdens de vaart zijn de bar en keuken open. Je kunt contant of met pin betalen.

Honden zijn welkom aan boord.

Online geboekte tickets kunnen niet worden teruggeboekt.

Wanneer:
25 juli t/m 24 augustus
Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je Midzomeravondtocht

Regio Franeker / Harlingen
Plan je route

vanaf jouw locatie

Toon resultaten