Ga naar inhoud
MAP
nl

Tips voor kids

Het pure Fryslân, geïnspireerd op de bodem van een oude zee is een waar avontuur, ook voor de jongste gasten. Waar je nog heerlijk door de weilanden kunt struinen. Heb je wel eens gezien hoeveel beestjes daar eigenlijk rondkruipen? Water genoeg om slootje te springen, verstoppertje spelen in het hoge gras of lekker bootje varen.Of wat dacht je van zwemmen buiten of overdekt, wat een wetterwille. 

Lekker boartsje, gezond in de frisse buitenlucht. Adem maar eens diep in en je hebt nóg meer energie om lekker verder te spelen. We hebben alvast de leukste kinderactiviteiten voor je op een rijtje gezet. 

Toptip

Kinderboerderij Doniastate

Wist je dat Kinderboerderij Doniastate de grootste en drukst bezochte kinderboerderij van Fryslân is? En toch is het er nooit echt druk. De kinderboerderij is namelijk ruim 6 hectare groot. Doniastate is de eerste erkende kinderboerderij van Fryslân. Dat de kinderboerderij een leuk dagje uit is blijkt wel uit het feit dat Doniastate is gekozen door de leden van de ANWB tot leukste uitje van Fryslân in 2011. De kinderboerderij is waar speelparadijs voor groot en klein. Exotische dieren en boerderijdieren. Speeltuinen en een kabouterbos. Je vindt het er allemaal.

Leuke beleef routes

De leukste evenementen