Ga naar inhoud
MAP
nl

Greenjoy Franeker

Franeker

Elektrisch varen voor iedereen met Greenjoy.

Elektrisch varen voor iedereen met Greenjoy. Greenjoy heeft het doel om het elektrisch varen voor iedereen zo toegankelijk als mogelijk te maken door de verhuur van elektrische fluistersloepen. Men kan zo eenvoudig en voordelig beschikken over een unieke (en zeer ontspannen) vaarbeleving op één van de vele Greenjoy-locaties. 

Via Greenjoy huur je gemakkelijk een elektrische sloepen in Easterlittens, Sneek, Leeuwarden, Warten, Earnewâld, Dokkum en Franeker. Je reserveert online tegen de scherpste prijs. Een sloep huren kan zelfs tot 10 min van te voren!

Bij Greenjoy vaar je in comfortabele elektrische sloepen. Hiermee kun je fluisterstil door de natuur varen en wellicht belangrijker: kun je aan boord een normaal gesprek voeren, zonder herrie en zonder stank. De sloepen zijn zeer ruim en bieden plaats aan maximaal 10 personen. Je hebt voor onze sloepen geen vaarbewijs nodig. De sloepen zijn zeer eenvoudig te bedienen en onze vaarinstructies maken het mogelijk om zonder enige ervaring veilig uit te varen.

Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je Greenjoy Franeker

Hotel Stadsherberg
Oud Kaatsveld 8
8801 AB Franeker
Plan je route

vanaf jouw locatie

Toon resultaten