Ga naar inhoud
MAP
nl

G.J.S. | HW Yachtcharter

Grou

Wil je met zijn tweeën, met het gezin of met een groep vrienden varen? Dan moet je hier zijn, bij ons kun je namelijk een boot huren tot 8 personen. Bij ons kun je een Motorjacht huren voor 2 tot 9 personen. Waarbij onze motorjachten variëren in leng...

Wil je met zijn tweeën, met het gezin of met een groep vrienden varen? Dan moet je hier zijn, bij ons kun je namelijk een boot huren tot 8 personen.
Bij ons kun je een Motorjacht huren voor 2 tot 9 personen. Waarbij onze motorjachten variëren in lengte van 9 tot 14,50 meter. Alle Motorjachten bieden de faciliteiten om een prachtige vaarvakantie te beleven onder alle weersomstandigheden. Enkele schepen zijn uitgerust met een verwarmde XXL- Cabrio met lounge bank. Onze jachten variëren in doorvaarhoogte van 2,40 m. tot 4.40. Elk type jacht is geschikt voor de Nederlandse binnenwateren, voor het IJsselmeer heb je toestemming nodig.

Extra luxe uitgerust!
Daarnaast beschikken onze huurjachten over gratis Elektronische navigatie op een Ipad, een boeg- en/of hekschroef, warm- en koud stromend water, tenminste één toilet, een koelkast, gasfornuis, 220 volt, een goede verwarming, radio-CD speler en een automatische schotel voor de televisie!

Wist je dat alle boten van GJS | HW Yachtcharter zonder vaarbewijs te huur zijn?
Bij ons kun je zonder vaarbewijs een boot huren!

Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je G.J.S. | HW Yachtcharter

Jister 13 a
9001XX Grou
Plan je route

vanaf jouw locatie

Toon resultaten