Ga naar inhoud
MAP
nl

Hotel-restaurant Poort van Franeker

Franeker

Eten, drinken en beleven... Poort van Franeker staat bekend als een gezellig eetcafé in elfstedenstad Franeker. Daarnaast beschikken we over sfeervolle zalen en nette hotelkamers.

Poort van Franeker ligt net buiten het centrum van Franeker, ongeveer 3 minuten lopen. Bovendien is het hotel-restaurant gesitueerd op een prachtige, historische locatie, direct gelegen aan het Van Harinxmakanaal in Franeker. Zowel per auto als per openbaar vervoer zijn wij uitstekend te bereiken. Ten eerste omdat op 1-2 minuten lopen vanaf het hotel-restaurant het treinstation Franeker ligt (traject Leeuwarden – Harlingen Haven). Ten tweede omdat u daar ook de bushalte voor lijndienst 35 (richting Sneek busstation) en 75 (traject Bolsward Busstation – Harlingen Zorgplein) vindt. 

Eten, drinken en beleven…

Onze slogan is eten, drinken en beleven…, of het nu gaat om een kop koffie, een etentje, feestje of overnachting.

Restaurant

Op de menukaart in het restaurant staan seizoensgebonden gerechten, 3-gangen menu’s, lunchgerechten en à la carte gerechten. Naast de kaart kunt u diverse andere gerechten van ‘de dag’ of ‘de week’ bestellen. 

Zalen

Naast lekker eten en drinken is Poort van Franeker een prima locatie voor allerlei partijen. In de eerste plaats vanwege de mooie authentieke zalen en in de tweede plaats biedt Poort van Franeker ook een goed verzorgd koud-, warm- en dessertbuffet voor uw gasten.

Hotelkamers

Sinds 2019 is de hotelfunctie weer in ere hersteld. De drie hotelkamers zijn gerestyled en bieden plaats aan maximaal vijf tot zes personen. Niet alleen zijn het nette kamers maar ook voor een nette prijs. En inclusief een heerlijk Fries ontbijt!

Over ons tot slot…

Wij, Sonja & Rene Norder, ontvangen u graag met veel toewijding en enthousiasme op onze sfeervolle locatie. Sowieso streven we er naar om met het complete team u te laten genieten van uw verblijf. U bent van harte welkom!

Contact

Direct een tafel of zaal reserveren? Of een hotelkamer boeken? Neem dan contact met ons op.

Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je Hotel-restaurant Poort van Franeker

Stationsweg 1
8801 JL Franeker
Plan je route

vanaf jouw locatie

Toon resultaten