Ga naar inhoud
MAP
nl

Vier kerstmis lokaal

Lokaal Op Hatsum, Dronryp

Kerstmis 2024 gaan we weer uitbundig vieren! Viert u het met ons mee? Alle ruimtes zijn in ‘opperste’ kerstsfeer versierd en wij zullen er alles aan doen om u ultiem gelukkig te maken. Tijdens de kerstdagen werken wij uitsluitend ‘op reservering’.

Diner vanaf 17:00 uur

Op de eerste kerstdag serveren wij een culinair ‘kerstmenu Du Chef’ met louter en alleen lokale producten. U heeft de keuze uit zes of zeven gangen. Met het ‘kerstmenu Du Chef’ serveren wij een parade van verschillende vis, vlees en wildgerechten. Als u op voorhand dieetwensen (vegetarisch, gluten e.d.) heeft doorgegeven dan houden wij daar uiteraard rekening mee.

Brunch vanaf 11:00 uur

Vanaf 11:00 uur presenteren wij vanaf het buffet in onze zaal een zalige kerst-brunch. Het spreekt voor zich dat we u en uw gasten ontvangen met een heerlijk glas bubbels, omdat het kerstmis is! Daarna kunnen u en uw gasten genieten van heerlijke tongstrelende warme en koude gerechten. Deze brunch is uitermate geschikt voor grotere gezelschappen!

Lunch vanaf 12:30 uur

In het restaurant en de serre serveren wij zondag 25 december 2022 (1ste kerstdag) een heerlijk tongstrelend geserveerd ‘kerstlunch Du Chef’ van 4 gangen. Relax en geniet in alle rust van onze mooie gedekte tafels in een intieme, culinaire kerstsfeer.

Geef Friesland cadeau

Tot slot hebben we, ook nog, het ultieme kerstgeschenk. De “Op Hatsum Diner Cheque”. Leuk om te krijgen en mogelijk nog leuker om te geven. TIP: zo’n ‘gezellig’ relatiegeschenk & kan ook in elk kerstpakket. De waarde van de cheque kunt u uiteraard zelf bepalen.

Zakelijk

Voor de kerst hebben wij vele mogelijkheden voor uw kerstbijeenkomst. Dit kan tot 70 personen in onze zaal, in de serre, de ‘Heren-eetkamer of het restaurant. Dit alles in kerstsfeer genieten als een ‘God in Frankrijk’ van een tongstrelend diner (geserveerd of vanaf buffet), sfeervolle kerstborrel of wat dacht u van een ‘Winter-BBQ?’ Mail of bel voor vrijblijvend meer informatie.

Mocht u vragen, opmerkingen of een (optionele) reservering hebben dan zijn wij bereikbaar op verschillende manieren te weten: Per telefoon 0517 – 23 1688, Per @mail info@lokaalophatsum.nl

Alvast fijne en gelukkige feestdagen toegewenst, Corné op Hatsum en zijn team.

Met eventuele dieetwensen kunnen wij op voorhand rekening houden, helaas is dat op de dag zelf niet mogelijk dit om o.a. voedselverspilling tegen te gaan.

De brunch serveren wij zondag 25 december 2022 vanaf 11:00 uur en op andere dagen op reservering vanaf 25 personen bijvoorbeeld exclusief in onze in kerststijl gehulde zaal.

Wanneer:
25 december
Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je Vier kerstmis lokaal
Lokaal Op Hatsum

Lokaal op Hatsum
Hatzum 13
9035 VK Dronryp
Plan je route

vanaf jouw locatie

Toon resultaten