Ga naar inhoud
MAP
nl

De Nije Trije

Pingjum

Mini camping De Nije Trije ligt midden in het stoere Fryske landschap. Je vindt er nieuw sanitair met mindervalidefaciliteit, knusse kantine met keuken, speeltuin en een kampvuurplek in de fruithof.

Mini camping De Nije Trije ligt vlak buiten Pingjum, midden in het stoere Fryske landschap, gelegen tegen de Pingjumer Gulden Halsband en op 1,5 km van de Waddenkust.

Faciliteiten
Op deze camping vind je nieuw sanitair met mindervalidefaciliteit, een knusse kantine met houtkachel, een keuken, speeltuin, wasmachine en droger, kampvuurplek in de fruithof en een Túnkafee. Ook zijn er woonwagens en appartementen te huur voor mensen die niet van kamperen houden.

Inrichting van het terrein
Het terrein - van origine een boomkwekerij - is ingericht met mooie groene zithoekjes tussen heggen, struiken, grassen en bomen. Iets wat je niet verwacht tussen de vruchtbare akkervelden aan de oude Marne-slenk.  Ook is er een omheinde speeltuin voor de kleintjes en genoeg te ravotten en ontdekken tussen het groen voor de groten. De fruithof is een heerlijke plek om buiten te zitten maar ook beschikken we over een binnenruimte tot +/- 30 personen.

Huurmogelijkheden
Heb je geen tent of caravan? Op deze gezellige camping kun je ook komen logeren in: 
- twee woonwagens (2p.)
- twee appartementen (2p.)

Ligging van de camping
De camping ligt centraal in het westen van Friesland. Een omgeving vol cultuurhistorie te beginnen bij de Pingjumer Halsbân. De elfstedentochtroute ligt op 2,5 km (weg) / 1 km (water) van de camping. Drie van de elf steden (Bolsward, Harlingen, Franeker) liggen binnen 12 (fiets) km. Er liggen vele pitoreske dorpen rondom, met de zeedijk als baken aan de horizon.

Túnkafee en biersommelier
Naast dit alles beschikt de Nije Trije over een Túnkafee. Verstopt tussen de fruitbomen kun je hier terecht voor een kop koffie of thee met wat lekkers uit eigen oven, maar ook voor wat sterkers. Biersommelier Jan Nota vertelt en schenkt graag uit zijn collectie Friese bieren of van de rijk bekroonde, in Pingjum gedestilleerde, likeuren. Bij mooi weer tref je misschien nog wel een avond met live muziek!

Afstand tot jouw locatie:
Toon resultaten