Ga naar inhoud
MAP
nl

Camperplaats Leeuwarden

Leeuwarden

Camperplaats Leeuwarden is gelegen op een rustige plek aan een jachthaven midden in de woonwijk Zuiderburen. In 15 minuten fietsen ben je in hartje centrum. Elke dag welkom! Veel faciliteiten en extra's.

Camperplaats Leeuwarden is gelegen op een rustige plek aan een jachthaven midden in de woonwijk Zuiderburen.

Dichtbij de stad Leeuwarden
In 15 minuten fietsen ben je in het centrum van Leeuwarden. Op 5 minuten lopen is er een bushalte. De bus brengt je direct naar de stad.

Faciliteiten
Wij beschikken over 18 verharde en beveiligde camperplaatsen aan het water. Alle plaatsen zijn voorzien van elektriciteit en gratis WiFi. Honden zijn welkom en naast de camperplaats is er een hondenspeelplaats! De camperplaats is voorzien van diverse faciliteiten. Zo kun je het toilet / de vuilwatertank legen en is er de mogelijkheid om water te tanken. 

Korting met de unieke Camperplaats Leeuwarden kortingsleutel
Bovendien ontvang je een unieke Camperplaats Leeuwarden-sleutel voor korting bij meer dan 40 bedrijven in Leeuwarden. Denk aan restaurants, musea, winkels en restaurants. Bovendien ontvang je op vertoon van de sleutel elke dag 4 gratis broodjes bij de Jumbo Zuiderburen!

Camperelfstedentocht is een leuke tip voor camperaars! Is een initiatief van Camperplaats Leeuwarden. Dat is een mooie route door Friesland, langs de elfsteden. De stempelkaart ligt voor je klaar in de trustox. Voor meer informatie; www.camperelfstedentocht.nl

Accommodatietype:
Kampeerterrein
Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je Camperplaats Leeuwarden

Camperplaats Leeuwarden
De Zwemmer 3
8939CA Leeuwarden
Plan je route

vanaf jouw locatie

Toon resultaten