Ga naar inhoud
MAP
nl

Bed en Breakfast Zathe De Spieker

Itens

Beleef het Friese platteland de Greidhoeke in Sudwest Fryslan en overnacht in een Friese boerderij uit 1890. Deze BenB heeft drie luxe kamers op de begane grond met ieder een privé badkamer ensuite. Gelegen op fietsafstand van de Friese Elfsteden en vogelrijke weidegebieden.

Beleef het Friese platteland van de Greidhoeke in Sudwest Fryslan en kom overnachten in een Friese boerderij uit 1890. Heerlijke rust en weilanden vol ruimte om je heen. Gelegen op fietsafstand van de Friese Elfsteden Franeker, L'warde, Bolsward en Sneek. En nabij de vogelrijke weidegebieden Skrok, Skrins en Lionserpolder van Natuurmonumenten en de fotovogelhut van 'gruttoboer' Murk Nijdam.

Na een dag op stap is het heerlijk relaxen op ons buitenterras. Er zijn drie luxe, ruime zitslaapkamers (40 m2) op de begane grond met ieder een privé badkamer ensuite.  En een gastenkeuken met ontbijt/eetkamer voor het klaarmaken van een kleine maaltijd. Lekker (uit)slapen en een heerlijk, vers, gevarieerd ontbijt wat wil je als gast nog meer. Oh ja WiFi, dat is snel bij ons via glasvezel.

Geniet van onze gastvrijheid en uitstekende service.

Gastenkamers met:  LED TV/DVD - WiFi glasvezel - koelkastje (0dB) - waterkoker - Senseo - Electrisch verstelbaar Auping bed lits-jumeaux 2x90x200 cm - privé badkamer.

Ontbijt/eetkamer met gastenkeuken: magnetron - koffiezetapparaat (filter) - waterkoker - servies en bestek.

rookvrij - huisdiervrij - geheel begane grond - rolstoeltoegankelijk - fiets- en Ebike verhuur - gratis parkeerplaats

Accommodatietype:
Bed and Breakfast
Groepsgrootte event:
max. 6 personen
Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je Bed en Breakfast Zathe De Spieker

Aenkommewei 4
8735HH Itens
Plan je route

vanaf jouw locatie

Toon resultaten