Ga naar inhoud
MAP
nl

Zeilschip Vertrouwen

Harlingen

Drukte, afspraken, verplichtingen? U laat ze achter zodra U op de Vertrouwen stapt. De crew van de traditionele zeilaak Vertrouwen nodigt uit en neemt U mee op een onvergetelijke rondreis door het Werelderfgoed Nederlandse Waddenzee.

Wij zijn Katja en Axel en sinds 2002 de trotse eigenaren van de Vertrouwen. 
Met veel liefde en oog voor detail hebben wij het interieur nieuw vorm gegeven om U een zeer comfortabel verblijf aan boord te kunnen bieden: 
Het schip heeft een prachtig dagverblijf met uitgebreide open keuken die is voorzien van een professioneel horecafornuis, grote koelkast en tapinstallatie. Van de ruim opgezette hutten bieden wij 2 hutten met uitsluitend een tweepersoonsbed in plaats van stapelbedden. Daarnaast is er een grote 4persoons hut die eveneens over tweepersoonsbedden beschikt. Dit maakt de Vertrouwen bijzonder geschikt voor families, senioren en vriendengroepen.
Een verdere bijzonderheid is onze badkamer: (bijna) douchen als thuis. Spiegel, grote wasbak, handdoekradiator, omkleedruimte, bergruimte.
Aan dek kunt U genieten van een aangenaam hardhouten zonnedek, de zachte zitkussens en warme fleecedekens zodat U in alle comfort ontspannen Uw zeiltocht kunt genieten.
U profiteert aan boord van de Vertrouwen van onze langdurige ervaring, blijvend enthousiasme en een snel en comfortabel schip. Als Ambassadeurs van het Wad laten wij U graag kennismaken met de bijzonderheden van dit fantastisch natuurgebied en zijn mooiste plekjes. U bent verzekerd van een geslaagde reis. 
Wij heten u van harte welkom!

Groepsgrootte event:
max. 25 personen
Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je Zeilschip Vertrouwen

Waddenpromenade 9
8861NT Harlingen
Plan je route

vanaf jouw locatie

Toon resultaten