Ga naar inhoud
MAP
nl

Wetterkr8

Dongjum

Suplessen & Suptours.

Je avontuur begint al bij aankomst op onze mooie monumentale boerderij tussen Dongjum & Tzummarum. Met een antieke tractor of oude fiets gaan we tussen de graan- en aardappelvelden door naar de steiger. 

Na een korte instuctie op de wal gaan we het water op. Tussen de rietkragen suppen we op een gedeelte van de Elfstenroute/Klairoute. 

We suppen in kleine groepjes waardoor er voor jou maximale aandacht is en hierdoor sneller de techniek bem8tigd. Met een flinke bak SUP ervaring van ruim 8 jaar en 7 jaar ervaring als gecertificeerd SUP instructeur zorg ik voor een onvergetelijke SUP ervaring. 

Ook is het mogelijk om een prive les of uitje voor de hele familie, met je collega's of vriendinnen langs te komen. Samen prikken we een datum naar jullie keuze. Naast de SUP lessen op maat organiseren wij ook met grote regelmaat gezellige avontuurlijke SUP tours & arrangementen. Op de mooiste plekjes van ons heitelân, maar ook op de Waddenzee en het IJsselmeer.

Duurzame ondernemer

Bij Wetterkr8 staat duurzaamheid hoog in het vaandel!

 • Biodiversiteit versterken

  De activiteiten vinden voornamelijk plaats achter onze boerderij. Wij zijn bewust bezig met biodiversiteit en vogelbeheer.

 • Duurzaam gebruik van water

  Wij vangen het regenwater op in putten onder de woning en onder de schuur. Hiermee maken wij ons woongedeelte, de auto's en tractoren, de sups en meer schoon. Dit water wordt ook bedrijfsmatig gebruikt door mijn partner.

 • Duurzame energiebronnen

  De activiteiten vinden plaats in de buitenlucht. Je maakt met suppen gebruik van het water, de wind. Je hebt te maken met alle elementen uit de natuur.

 • Gebruik van materialen

  Er worden steeds meer sups gefabriceerd van hergebruikte materialen. Daarnaast jutten we touw, hout etc bij zee waarvan we leuke accessoires maken.

 • Geld als middel voor creatie sociale en ecologische waarde

  Door te investeren creëer je een betere leefomgeving voor mens en dier.

 • Versterken gezondheid en welzijn

  Door te sporten in de buitenlucht waarbij je gebruikt maakt van je spieren en lijf.

 • Versterken van maatschappij en cultuur

  Door samen te zijn en te genieten. En door het organiseren van gezellige suptours en actieve suplessen. Inspelen op de behoeftes van de mensen die komen suppen met of zonder beperking.

Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je Wetterkr8

Tzummarummerweg 30
8808 HD Dongjum
Plan je route

vanaf jouw locatie

Toon resultaten