Ga naar inhoud
MAP
nl

Het Bolwerkhûske

Franeker

Een schitterend gerenoveerd vakantiehuis aan het bolwerk in Franeker met vrij uitzicht over de Kromme Gracht. Rustig gelegen maar toch midden in het historische centrum. Grenzend aan het befaamde “Sjûkelan”.

Een schitterend gerenoveerd vakantiehuis aan het bolwerk in Franeker met vrij uitzicht over de Kromme Gracht. Rustig gelegen maar toch midden in het historische centrum. Grenzend aan het befaamde “Sjûkelan” waar al meer dan 150 jaar iedere zomer de Koninklijke PC wordt gehouden. Een zeer bijzondere kaatswedstrijd en een van de oudste sportevenementen!

De vrijstaande vakantiewoning is een heerlijk ruime accommodatie voor 2 personen. Aan de inrichting en de afwerking van zowel in- als exterieur is veel aandacht besteed. Het huis beschikt op de begane grond over een royale woonkamer met een fijne loungebank en een heerlijke luie stoel. De gashaard zorgt voor sfeer en behaaglijke warmte. Aan de eethoek kan uitgebreid getafeld worden. Er is een uitgebreide keukeninventaris. In de compleet uitgeruste keuken vindt u alle gemak om lekker zelf te koken. De supermarkt is vlak om de hoek. Voor een mooie film, documentaire of het volgen van een live voetbalwedstrijd hoeft u de deur niet uit. We bieden een breed scala aan extra tv-zenders waaronder Filmnet en Eredivisie Live. Voor onze Duitse, Vlaamse en Engelse gasten hebben we ook de meest gangbare tv-zenders uit hun eigen land.

Op de beschutte patio kunt u gezellig buiten zitten. Zelfs de terrasverwarming ontbreekt niet. En als u zelf uw elektrische fiets meeneemt kan die onder het afdak zo aan de stroom.

Op de bovenverdieping bevindt zich de ruime sfeervolle slaapkamer met 2 comfortabele boxspring (2.10)bedden en een makkelijk zitje. Neem gerust een uitgebreide garderobe mee want er is kastruimte genoeg. En ook zo fijn; op mooie dagen gooit u lekker de deuren van het Frans balkon open! En u heeft meteen vakantie; het bed is al voor u opgemaakt en er is ruim voldoende bed-, bad, en keukenlinnen voorhanden!

Aan alles is gedacht om uw verblijf in vakantiehuis het Bolwerkhûske zo aangenaam mogelijk te maken. Het huis beschikt over een eigen, gratis, parkeerplaats.

We spreken uw taal!

Het huisje is recent geheel verbouwd, feitelijk is het helemaal nieuw! Het is getransformeerd tot een luxueus, comfortabel en ruim vakantiehuis voor 2 personen. Aan alles is gedacht: van de compleet uitgeruste keuken tot de fijne patio met zonnescherm en terrasverwarming tot de slaapkamer met airco! En ook zo fijn: vloerverwarming op de begane grond en als kers op de taart een sfeervolle gashaard! En natuurlijk inclusief voldoende bed-, bad en keukenlinnen, en de bedden zijn al voor u opgemaakt. In elk seizoen is het er goed vertoeven. Geniet van het vrije uitzicht over de Kromme Gracht! En gelegen in het stadscentrum, met alle voorzieningen binnen handbereik. Met een eigen gereserveerde parkeerplek en onderdak voor uw fietsen. En in het Bolwerkhûske zult u zich helemaal thuis voelen! "Live like a Local"! Wij hanteren vaste in- en uitcheckdagen; maandag en/of vrijdag. U kunt reserveren voor een weekend, midweek of week. Het zal u aan niets ontbreken!

Accommodatietype:
Vakantiewoning
Groepsgrootte event:
max. 2 personen
Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je Het Bolwerkhûske

Westerbolwerk 1
8801 TV Franeker
Plan je route

vanaf jouw locatie

Toon resultaten