Ga naar inhoud
MAP
nl

Noazem en de Non

Slappeterp

Temidden van de velden in Noordwest Fryslân, net buiten Slappeterp, staan onze 2 vakantiewoningen, beide met uitzicht over de omringende weilanden: de Noazem en de Non. Modern en luxe ingericht, voor een ultiem gevoel van comfort en ruimte.

Over Noazem & de Non

Hier ervaar je de natuur op z’n puurst: het wijdse landschap dat per seizoen anders is, het weer dat voorbij drijft: van typisch Hollandse luchten tot buien die komen en gaan, de wind, de landelijke bedrijvigheid van mens en dier, de zonsopkomst en -ondergang, de echt donkere nachten, waarin je - bij helder weer - niet alleen de melkweg, maar ook vuurtorens van de eilanden voor de kust kunt zien…

Noazem & de Non zijn vernoemd naar een liedje van de Friese troubadour Piter Wilkens (en naar het oorspronkelijke lied van Cornelis Vreeswijk). Het lied vertelt over de verboden liefde tussen een nozem en een non. Onze vakantiewoningen staan aan de Kleasterdyk (Kloosterweg) en we zagen het echt voor ons: hoe de nozem en de non stiekeme afspraakjes hadden hier op het platteland, de zedelijke non die op stap gaat met een stoere jongeman in jeans en leren jas, misschien wel achterop een motorfiets… We hebben deze karakters naar de inrichting van onze lodges vertaald: de Noazem is in een stoer kleurenpalet uitgevoerd, met dito materialen, maar ook met de nodige allure. Een keurige non valt tenslotte niet zomaar voor de eerste de beste! De Non is met zachtere kleurtinten ingericht, met zachtere materialen, en met veel finesse. Het is natuurlijk niet zomaar een non waar we het over hebben…

Voor zowel de Noazem als de Non geldt: het zijn luxe en zeer compleet uitgevoerde vakantiewoningen (type schuurwoning), geschikt voor 2 personen (evt. met een klein kindje).  Bij beide woningen kijk je vanuit de woonkamer over omringende weilanden en via een schuifpui kom je op het overdekte terras. Er is een zithoek met fijne bank en een smart TV, en een ronde eettafel met 4 comfortabele stoelen. De open keuken is compleet ingericht, en heeft een koelkast, een oven en een vaatwasser. De badkamer is gerieflijk: met een regendouche en een royale wastafel met meubel. Ook vanuit de slaapkamer kun je naar buiten kijken door 2 hoge ramen, en natuurlijk heerlijk uitrusten op het ruime kingsize boxspringbed.

Hier verblijf je als in een luxe hotel: niet alleen is er katoensatijnen beddengoed, zijn er voldoende zachte handdoeken, een Nespresso apparaat met cupjes, meerdere theesoorten, suiker en melk, olie en azijn, peper en zout, maar ook een eigen Wifi omgeving, een bluetooth speaker, en zijn er verse bloemen, wijn en zoutjes bij aankomst. Dat is pas onbezorgd genieten!

Accommodatietype:
Vakantiewoning
Aantal slaapkamers:
1 slaapkamer
Aantal personen:
max. 2 personen
Groepsgrootte event:
max. 2 personen
Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je Noazem en de Non

Noazem en de Non
Kleasterdyk 1
9037 JW Slappeterp
Plan je route

vanaf jouw locatie

Toon resultaten