Ga naar inhoud
MAP
nl

De Laape

Warten

De Laape is een vergaderlocatie op het Friese platteland. Toegerust met alle benodigdheden voor een off-site, teamvergadering, hei-sessie of klanten event. De Laape biedt ruimte, rust, uitzicht en perspectief.

Locatie

De Laape is een voormalige boerderij in Warten, onder de rook van Leeuwarden. De Laape was ooit een trotse melkveehouderij. Later verschoof de focus naar schapen en kippen. De huidige gebouwen staan in de contouren van de oude kippenschuren. Beide gebouwen hebben een gedeelte vergaderzaal in een kas en een deel slaapvertrekken. In totaal biedt de Laape 18 comfortabele 1-persoons slaapkamers. Alleen voorzien van eigen badkamer. 

Duurzaam

Het geheel is gebouwd op maximaal gebruik van duurzame voorzieningen. Zo worden de panden verwarmd met warmtepompen en is ook het koken elektrisch. Een dikke laag begroeiing houdt de slaapkamers ’s winters warm en ’s zomers koel. Energie wordt opgewekt met zonnepanelen en het regenwater wordt gebruikt om de toiletten door te spoelen.

Buiten dingen doen 

Op het ruime buitenterrein zijn veel voorzieningen getroffen voor interactie met elkaar en de natuur. Naast de ruime parkeerplaats ligt een groot veld voor activiteiten. Een vuurplaats kan bij goed weer gebruikt worden voor het breiden van de maaltijd en een goed gesprek bij het kampvuur. Een wandelpad rond het terrein leidt langs rietkragen en vergezichten. De vlonders rond de gebouwen bieden zit plaatsen voor maaltijd, borrel of gesprek. Op het terrein zijn verschillende structuren opgericht om bijen, insecten, amfibieën en vogels een broed/schuil/voederplaats te bieden. De boomgaard levert een rijkdom aan kersen, appels en peren. Onze tuinman leidt u graag rond.

Afstand tot jouw locatie:
Toon resultaten