Ga naar inhoud
MAP
nl

Gerbrandy State

Boazum

Even buiten Boazum, direct aan de Elfstedenroute en de Slachtedijk , in de weidse Friese Greidhoeke staat onze monumentale kop-hals-romp boerderij Gerbrandy State.

Even buiten Boazum, direct aan de Elfstedenroute en de Slachtedijk , in de weidse Friese Greidhoeke staat onze monumentale kop-hals-romp boerderij Gerbrandy State. Je zult overweldigd worden door de rust en de ruimte die je hier kunt ervaren. Of u nu gaat wandelen, fietsen of per kano of sloep het landschap verkent, Friesland laat zich steeds opnieuw beleven: vergezichten, verrassende dorpjes, knusse stadjes, verstilde wateren, musea en monumenten. Gerbrandy state, centraal gelegen in Friesland, is de ideale basis van waaruit je op verkenning gaat naar onvermoede ervaringen.

De state beschikt over 5 kamers, elk met eigen badkamer en royale zithoek: 2 familiekamers met aparte slaapkamer geschikt voor in totaal 4 personen, een 3 persoons studio- appartement en 2 tweepersoons kamers. De badkamers hebben een toilet, een douchecabine en een vaste wastafel. De bedden zijn comfortabele eenpersoons boxspringen, 90 x 2.10. Daarnaast is er een royale ontbijt/zitkamer met tv hoek, een recreatieruimte met poolbiljart, sjoelbak en tafeltennis en een tweede (tv) zithoek en een badruimte met jacuzzi en 6 persoons infrarood sauna. En natuurlijk ontbreekt een goed geoutilleerde keuken niet met diverse apparatuur waaronder oven, koelkast/ijskast en vaatwasser.

Buiten beschikt u over een royaal terras waar u 's avonds kunt genieten van prachtige zonsondergangen. Daarnaast is er nog een speelveldje omringt door een heg die voor beschutting zorgt. Op verzoek is er een (gas)barbecue beschikbaar.
Gerbrandy state is zowel een Bed- en breakfast alswel een groepsaccommodatie voor max. 15 personen. U hebt dan de gehele accommodatie. Zie het als een groot vakantiehuis (250 m2) waar u op basis van zelfvoorzienend kunt verblijven.

Wij zeggen graag: oant sjen!

Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je Gerbrandy State

Gerbrandy State
Yndyk 2
8635 VD Boazum
Plan je route

vanaf jouw locatie

Toon resultaten