Ga naar inhoud
MAP
nl

Groepsaccommodatie Cleyn Alserd

Ingelum

Voor mensen die zoeken naar een geschikte plek voor een groepsuitje, bruiloft, feest of zakelijke gelegenheid biedt Groepsaccommodatie Cleyn Alserd veel mogelijkheden.

De ‘witte boerderij’ Cleyn Alserd ligt midden in het weidse Friese landschap, er zijn geen directe buren en het ligt op 9 kilometer van Leeuwarden, de hoofdstad van Friesland. Het is een ruime vakantieboerderij met 30 slaapplekken, een grote speelweide en veel standaard voorzieningen. Het is ook een ideale uitvalsbasis om deze prachtige regio te verkennen.

Oant sjen op Cleyn Alserd!

Nieuws Voor al het nieuws, leuke weetjes en andere onderwerpen verwijzen wij u graag naar onze Facebook pagina: https://facebook.com/cleynalserd

De groepsaccommodatie

Cleyn Alserd heeft het allemaal. Een grote zaal met bar en vide in de romp van de vakantieboerderij. Meerdere gemeenschappelijke ruimtes, waaronder een game-room voor de jeugd en voldoende slaapkamers en sanitaire ruimtes. Bovendien is er buiten een ruim terrein met terrasjes en een grote speelweide met speeltoestellen.

 Meer over de groepsaccommodatie.

De omgeving

Leeuwarden, de hoofdstad van Friesland, de elfstedenroute, de Waddenkust, terpdorpjes, fietsroutes. Noordwest Friesland heeft voldoende bezienswaardigheden en u kunt er genoeg doen. Denk bijvoorbeeld aan een bezoekje aan AquaZoo Friesland of het Eise Eisinga Planetarium. Of ga er op uit op de fiets aan de hand van het knooppuntennetwerk.

 Meer over de omgeving

Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je Groepsaccommodatie Cleyn Alserd

Groepsaccommodatie Cleyn Alserd
Tsjerkeleane 12
9037 TD Ingelum
Plan je route

vanaf jouw locatie

Toon resultaten