Ga naar inhoud
MAP
nl

Wandel de volle maan tegemoet op het Noarderleech

Dit evenement heeft al plaatsgevonden

Marrum

Hoor jij de weerwolven al huilen? Het is namelijk volle maan! Kom genieten van dit bijzondere natuurverschijnsel, aan de rand van de Waddenzee. Hier vind je het natuurgebied Noord-Fryslân Bûtendyks wat bekent staat om haar weidsheid, ruigheid en de stilte...

Hoor jij de weerwolven al huilen? Het is namelijk volle maan! Kom genieten van dit bijzondere natuurverschijnsel, aan de rand van de Waddenzee. Hier vind je het natuurgebied Noord-Fryslân Bûtendyks wat bekent staat om haar weidsheid, ruigheid en de stilte van de natuur!

Waar vroeger de slikwerkers hun ruggen kromden ligt nu dit unieke natuurgebied, één van Europa`s grootste vastelandskwelders! Dit komt door de invloed van het zoute water. Je vindt hier dan ook prachtige afwisselende natuur met zilte graslanden, slikvelden en kwelders. Een paradijs voor vogelliefhebbers! Jaarlijks rusten, broeden en foerageren hier meer dan een miljoen vogels.

Ben jij wel in voor een mysterieuze wandeling met onze enthousiaste natuurgids? Trek je wandelschoenen/ laarzen aan en ga mee op pad!

Interesse? Meld je uiterlijk een dag van te voren aan (tot 15.00u) via onderstaand formulier. Bij vragen, bel 0511 - 53 96 18 (alleen tijdens kantooruren).

Wanneer:
t/m 24 februari
Prijsinformatie:
Vanaf € 2,- (voor kinderen)
Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je Wandel de volle maan tegemoet op het Noarderleech

Marrum
Plan je route

vanaf jouw locatie

Toon resultaten