Ga naar inhoud
MAP
nl

Met hoogzomer wandelen op de kwelder

Marrum

Aan de rand van de Waddenzee vind je het natuurgebied Noard-Fryslân Bûtendyks. Kom hier genieten van de weidsheid, ruigheid en stilte van de natuur! Zorg wel dat je goed in vorm bent, want deze wandeling is voor gevorderden. Waar vroeger de slikwerkers...

Aan de rand van de Waddenzee vind je het natuurgebied Noard-Fryslân Bûtendyks. Kom hier genieten van de weidsheid, ruigheid en stilte van de natuur! Zorg wel dat je goed in vorm bent, want deze wandeling is voor gevorderden.

Waar vroeger de slikwerkers hun ruggen kromden ligt nu dit unieke natuurgebied, één van Europa`s grootste vastelandskwelders! Dit komt door de invloed van het zoute water. Je vindt hier dan ook prachtige afwisselende natuur met zilte graslanden, slikvelden en kwelders. Een paradijs voor vogelliefhebbers! Jaarlijks rusten, broeden en foerageren hier meer dan een miljoen vogels. En in deze tijd van het jaar spot je zomaar de veldleeuwerik tussen het grazende vee. Deze kleine druktemaker laat graag van zich horen.

Ben jij wel in voor een fanatieke wandeling met onze enthousiaste natuurgids? Trek je wandelschoenen aan en vergeet je verrekijker niet!

Interesse? Meld je uiterlijk een dag van te voren aan (tot 15.00u) via onderstaand formulier. Bij vragen, bel 0511 - 53 96 18 (alleen tijdens kantooruren).

Wanneer:
20 juli t/m 10 augustus
Prijsinformatie:
Vanaf € 2,- (voor kinderen)
Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je Met hoogzomer wandelen op de kwelder

Marrum
Plan je route

vanaf jouw locatie

Toon resultaten