Ga naar inhoud
MAP
nl

Rietreiger Vakantielodge

Grou

Luxe vierpersoons vakantielodge met 2 badkamers, airco, lader en sauna

Geniet van een heerlijk verblijf in deze vakantielodge met airco. De lodge heeft niet alleen twee slaapkamers maar ook twee badkamers! Iedere slaapkamer heeft extra lange boxspringbedden en elk aansluitend een eigen badkamer met regendouche en wastafel. Er is een apart toilet. Tevens staat er nog een sauna in de tuin. Het gebruik ervan is optioneel bij te boeken. Deze tuin is gesitueerd op het zuiden/zuidwesten, waardoor je heerlijk kunt genieten van de zon. De tuin beschikt over een loungebank, tuinset, parasols en een Weber houtskool barbecue. De privé parkeerplaats naast de vakantielodge heeft een laadpaal (tegen betaling te gebruiken). Er is een ruime woonruimte en zeer goed uitgeruste keuken die van alle gemakken voorzien is. In de bijkeuken vind je zelfs een wasmachine, droger en losse vriezer.

Ligging
Op een eiland (bereikbaar met brug) bij Grou vind je het vakantiepark Yn'e Lijte (NL: In de luwte). Vanaf dit park kun je heerlijk genieten van de Friese meren, het gezellige dorpje Grou of verken je één van de Elfsteden. Het Nationaal Park de Alde Feanen is vlakbij gelegen en zeker de moeite van een bezoekje waard. Wandelend, op de fiets of in een huurboot. Vanaf de accommodatie kun je ook de prachtige fietsroute '8 van Grou' maken. Je (gehuurde) fiets kun je in de fietstenberging naast de vakantielodge zetten.

Bijzonder aan deze accommodatie
Deze vakantielodge is gasloos en heeft airco en vloerverwarming. Tevens is er een wasmachine en droger aanwezig. De sauna buiten met koudwaterdouche is optioneel bij te boeken voor de duur van je verblijf. De Sauna is te gebruiken als Finse (opgiet)sauna voor 4 personen of als Infrarood sauna voor max. 2 personen tegelijk.

Belangrijk om te weten
- Eindschoonmaak is bij de prijs inbegrepen. - Er kan 1 auto bij de locatie geparkeerd worden en indien gewenst opgeladen (speciale key zit aan de sleutelbos). Een tweede auto past evt. ook bij de woning of kan op het parkeerterrein van Yn'e Lijte. - Geen huisdieren en roken en feesten is verboden.

Groepsgrootte event:
max. 4 personen
Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je Rietreiger Vakantielodge

Yn'e Lijte 1 20
9001 ZR Grou
Plan je route

vanaf jouw locatie

Toon resultaten