Ga naar inhoud
MAP
nl

Beleeftuinen van Joostema

Berltsum

Voor iedereen die geïnteresseerd is in tuinen en tuinieren dan zijn de Beleeftuinen van Joostema hèt leukste alternatief voor een dagdeelvullend uitje. Bekijk de oude dijk en 'de oude zee' en beleef hoe uniek deze tuinen in Berltsum zijn.

Voor kleine groepen en minimaal twee personen zijn de Beleeftuinen van Joostema een prima alternatief bij harde wind, wat kou of zonnig weer. Tussen de twee beleeftuinen loopt de oude Middelzeedijk en is daarom uniek ook op cultuurhistorisch gebied. Beleef de ruimte en de prachtige zichtlijnen in de Beleeftuinen.

Maar ook de nieuwe ideeën voor biodiversiteit en vormgeving voor uw eigen tuin. Of gaat als toerist voor een leuk uitje op pad, lekker op de fiets of met de auto. Vele tientallen gasten gingen u in 2020 voor en u kunt de beleeftuinen coronaproof bezichtigen. De bezichtigingen die met begeleiding worden verzorgd kosten € 4,- per persoon en duren ongeveer 1,5 uur. Bezoekadres: Wiersterdyk 6A te Berltsum, telefoon: 0518-462542 (reserveren tussen 8.00-9.30 uur)

Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je Beleeftuinen van Joostema

Wiersterdyk 6 A
9041 VL Berltsum
Plan je route

vanaf jouw locatie

Toon resultaten