Ga naar inhoud
MAP
nl

Restaurant 't Havenmantsje

Harlingen

Tussen Waddenzee en Waddenstad Harlingen ligt restaurant ’t Havenmantsje. Waar vroeger de kotters hun vis bij de visafslag afleverden en waar nu de boot uit Terschelling aanmeert ligt het voormalige gerechtsgebouw met de naam ‘t Havenmantsje.

In deze mooie monumentale veste in Friesland verwelkomen wij u graag en gastvrij. Zo kunt u in de Zittingszaal eten met uitzicht over de Waddenzee en in de Griffiekamer loungen of op zondag genieten van de ‘Wad en Thee’

In het bijzondere pand van ’t Havenmantsje is op de eerste verdieping een complete keuken ingericht. SVH Meesterkok Marco Poldervaart verzorgt hier kooklessen, kookworkshops (voor beginners en gevorderden), proeverijen en kookdemonstraties die u kunt vinden in onze kookagenda. U kunt zich individueel aanmelden of met meerdere personen tot een maximale groepsgrootte van 10 personen.

Ook voor een feestje of teambuilding  kunt u bij ons terecht. In verband met een maximale capaciteit zijn groepen op aanvraag. Er zijn kookworkshops en kooklessen voor particulieren, maar ook voor bedrijven en scholen. 

Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je Restaurant 't Havenmantsje

Havenplein 1
8861 XA Harlingen
Plan je route

vanaf jouw locatie

Toon resultaten