Ga naar inhoud
MAP
nl

Huisje aan de gracht

Franeker

Groots overnachten in wellicht het kleinste grachtenpand van Franeker. Gebouwd in 1664, in 1989 aangemerkt als monument en begin 2017 geheel verbouwd tot een knus en luxe vakantiehuisje.

Groots overnachten in wellicht het kleinste grachtenpand van Franeker.  Gebouwd in 1664, in 1989 aangemerkt als monument en begin 2017 geheel verbouwd tot een knus en luxe vakantiehuisje. Het zal u aan niets ontbreken op deze mooie locatie in de oude academiestad Franeker. Restaurants en unieke woon- en modewinkels op loopafstand. Ondanks de ligging in het hartje van de stad toch heel rustig gelegen met een prachtig uitzicht op het Korendragershuisje en op slechts enkele meters van het wereldberoemde, oudste nog werkende planetarium: het Eise Eisinga Planetarium.

Met liefde voor detail is het huisje ingericht en voorzien van een luxe badkamer met o.a. regendouche en een compleet ingerichte keuken met vaatwasser, combi-oven, koelkast met vriesvak, inductie kookplaat en koffie en thee faciliteiten. Uw bedden zijn reeds opgemaakt bij aankomst en handdoeken zijn aanwezig. De patio achter het huis geeft u knus en een beetje Frans buiten verblijf.

Het huisje beschikt over gratis WiFi in alle ruimtes.

Steden als Leeuwarden (16 km), Sneek (19 km), Bolsward (15 km), Dokkum (55 km) en Harlingen (8 km) zijn zeker de moeite waard om te bezoeken. Maar ook de waddeneilanden als Terschelling en Vlieland zijn eenvoudig per boot vanuit Harlingen te bereiken.

Leuk voor een dagje uit: Museum Martena en natuurlijk het Eise Eisinga Planetarium in Franeker of het Fries Museum in Leeuwarden. Maar ook een dagje fietsen langs eeuwenoude stinzen in de omgeving van Franeker of met een bootje de omgeving verkenning geeft mogelijkheden voor een heerlijk verblijf in de mooie oude universiteitsstad Franeker. Een portie dagelijks geluk!

Welkom in huisje aan de gracht!

Accommodatietype:
Vakantiehuis
Groepsgrootte event:
max. 2 personen
Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je Huisje aan de gracht

Zilverstraat 37
8801 KB Franeker
Plan je route

vanaf jouw locatie

Toon resultaten