Ga naar inhoud
MAP
nl

FrieWheelers

Franeker

Huur bij ons een E-Chopper of E-Bike en ga geruisloos op pad door onze mooie regio!

BELEEF FRIESLAND OP EEN E-CHOPPER

Op pad met een stoere E-chopper of een E-bike is een belevenis op zich. Een strak blauwe lucht en een goed gezelschap, met een e-chopper heb je voor even het gevoel dat je een echte biker bent.

GERUISLOOS DOOR HET FRIESE LANDSCHAP

Met de elektrisch aangedreven E-chopper zoef je geruisloos door het Friese landschap. Zo ontdek je de mooiste plekjes op een milieuvriendelijke manier! Maak gebruik van de door ons aanbevolen routes om geen enkele highlight te missen. Uiteraard is het ook mogelijk je eigen plan te trekken langs de prachtige friese dorpen en steden. Onze E-choppers zijn voorzien van een telefoonhouder met oplader, op deze manier kun je op een veilige manier navigeren.

PLEZIER GEGARANDEERD

Je bent verzekerd van een uniek en hilarisch uitje voor een familiedag, een uitje met vrienden, een vrijgezellenfeest of teambuildings uitje. Wij garanderen je een lach op je gezicht.

OOK VOOR EEN E-BIKE KUN JE BIJ ONS TERECHT

Heb je familie of vrienden op bezoek en wil je samen een dagje gaan fietsen of ben je op vakantie in de omgeving? Huur dan een E-bike bij FrieWheelers.

Huur voor een dag, een weekend een week of meer. Bel, mail of app voor de mogelijkheden.

Wat kost het huren van een E-bike?
€ 20,00 per E-bike/dag

WAAR KUN JE ONS VINDEN?

Je kunt ons vinden aan de Dijkstraat 25 te Franeker. Heb je vragen over onze E-choppers, E-bikes arrangementen of locaties? Neem dan contact op via onderstaande contactgegevens.

Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je FrieWheelers

FrieWheelers
Dijkstraat 25
8801 LR Franeker
Plan je route

vanaf jouw locatie

Toon resultaten