Ga naar inhoud
MAP
nl

Musical De Tocht

Leeuwarden

Beleef de magie van de Elfstedentocht tijdens dé musical van 2024. Nog te zien t/m juni!

De Tocht gaat over vijf schaatsvrienden die elkaar in de loop der jaren door ruzie en afgunst uit het oog zijn verloren. Maar op jonge leeftijd deden ze elkaar een belofte: "Als de Elfstedentocht ooit terugkomt, doen we het samen". Een belofte kan niet gebroken worden. En omdat een van de vrienden een geheim met zich medraagt, staat er meer op het spel dan alleen het halen van het kruisje... Je rijdt de tocht alleen, maar alleen samen haal je de finish.

Beleef de magie van de Elfstedentocht
Nog nooit was de Elfstedentocht zo dichtbij. Beleef de magie van de wereldberoemde Tocht der Tochten en ervaar de kracht van ‘samen’. Voor iedereen die ervan droomt om ooit nog een Elfstedentocht mee te maken: ‘It giet oan’! Na de musicalspektakel-successen ‘Soldaat van Oranje’ en ’40-45’ komt deze nieuwe Nederlandse musical ‘De Tocht’ in een speciaal gebouwd theater met een ijsvloer van maar liefst 2.000m2.

Beste Musical 2024
Musical De Tocht is in 2024 bekroond door het publiek als 'Beste Musical' van het jaar tijdens de Nationale Musical Awards op 24 april.

"Spektakel over de Elfstedentocht drijft op prachtige beelden" - Trouw

Ontdek ook

Spektakelmusical De Tocht gaat in oktober 2023 in een nieuw te bouwen ijstheater in Leeuwarden in première. De belangrijkste doelstelling van De Tocht is om de herinnering aan De Elfstedentocht voort te laten leven, ook voor de generaties na ‘ons’. Daarnaast wil de organisatie een musical maken om nooit te vergeten, mede door een indrukwekkend verhaal te vertellen en gebruik te maken van de nieuwste theatertechnieken.

"Musical van bijzondere klasse" - Leeuwarder Courant

Wanneer:
t/m 30 juni
Prijsinformatie:
Vanaf € 44,50
Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je Musical De Tocht

Friso Theater
Newtonweg 2
8912 BD Leeuwarden
Plan je route

vanaf jouw locatie

Toon resultaten