Ga naar inhoud
MAP
nl

Grote macrame lamp knopen

Dit evenement heeft al plaatsgevonden

wenKR8, Dongjum

Tijdens een gezellige workshop leer je een aantal macramé knopen en maken we met zijn allen zo’n gave lamp. De lamp wordt maar liefst 3 meter! Een echte eyecatcher.

Wat zijn ze gaaf die stoere boho macramé lampen! En zo ontzettend leuk om mee te decoreren in je slaapkamer, over een trap of in je veranda….

Tijdens een gezellige workshop leer je een aantal macramé knopen en maken we met zijn allen zo’n gave lamp. De lamp wordt maar liefst 3 meter!! Een echte eyecatcher. Je kunt kiezen uit verschillende kleuren garen van hoogwaardige kwaliteit. We stylen de lamp af met een groot leren label.  De workshop vindt plaats in onze sfeervolle monumentale boerderij nabij Franeker & Waddenzee. We werken met uitsluitend natuurlijke materialen van hoogwaardige kwaliteit en werken in kleine groepjes zodat er voor jou en je werkstuk voldoende aandacht is.

Tijdens de workshop zorg ik voor koffie/thee & lekkers. Een compleet verzorgd uitje voor jezelf en je komt ook nog eens thuis met een fantastische lamp!

  • Donderdag 11 juli van 19:00 - 21:30
  • Tzummarumerweg 30 | 8808 HD Dongjum
  • € 59 pp incl alle benodigde materialen & een snoer met schakelaar van 3 meter | koffie/thee & lekkers.
  • Neem zelf een lichtbron met normale fitting mee. 

𝗥𝗘𝗦𝗘𝗥𝗩𝗘𝗥𝗘𝗡: app of bel 06 15 26 13 67  (Loesanne). Vermeld hierbij de data van je keuze, het aantal personen en het workshop ontwerp. Wij nemen vervolgens zsm contact met je op.

Wanneer:
t/m 11 juli
Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je Grote macrame lamp knopen
wenKR8

wenKR8 & wetterKR8
Tzummarumerweg 30
8808HD Dongjum
Plan je route

vanaf jouw locatie

Toon resultaten