Ga naar inhoud
MAP
nl

B&B Pension Op 'e Koai

Jirnsum

Deze heerlijke B&B is gesitueerd in een prachtig landhuis. Het heeft 5 compleet ingerichte luxe kamers die allemaal hun eigen thema hebben en van alle moderne comfort zijn voorzien zodat je optimaal kunt genieten tijdens je verblijf. Het landhuis is...

Deze heerlijke B&B is gesitueerd in een prachtig landhuis. Het heeft 5 compleet ingerichte luxe kamers die allemaal hun eigen thema hebben en van alle moderne comfort zijn voorzien zodat je optimaal kunt genieten tijdens je verblijf. Het landhuis is centraal gelegen in het hart van Friesland, bij een jachthaven en aan het riviertje de Boarn in het dorpje Jirnsum. Nabij de watersportdorpen Grou, Akkrum en Terherne. De huur van de kamers is inclusief een uitgebreid ontbijt.

Ligging
Aan de rand van het dorpje Jirnsum ligt deze breakfast met diverse themakamers. Het is de perfecte plek om te overnachten als je op zoek bent naar een uitvalsbasis om de omgeving te verkennen. Vanuit Jirnsum kun je zowel per boot, fiets, auto of wandelend alle kanten op en écht genieten van het Friese landschap! Jirnsum is gelegen op ongeveer 20 minuten rijden vanaf Elfstedenstad Sneek en het is 5 minuten rijden naar Terherne, welbekend van het Kameleondorp. Wanneer je met de boot bent - of deze hebt gehuurd - ben je eveneens binnen een mum van tijd op het Sneekermeer. En hiervandaan vaar je heerlijk over de Friese wateren. Kortom, de perfecte uitvalsbasis om Waterland van Friesland te gaan ontdekken!

Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je B&B Pension Op 'e Koai

it String 9
9011 TA Jirnsum
Plan je route

vanaf jouw locatie

Toon resultaten