Direkt zum Hauptinhalt
Karte
de

Oosterbierum (Easterbierrum)

Oosterbierum

Oosterbierum, gelegen aan de Waddenzee, is een klein dorp met ongeveer 500 inwoners. Vanaf de dijk hebt u een prachtig uitzicht over de landerijen en de zee. Bij helder weer ziet u zelfs de eilanden Vlieland en Terschelling liggen.

Oosterbierum, gelegen aan de Waddenzee, is een klein dorp met ongeveer 500 inwoners. Vanaf de dijk hebt u een prachtig uitzicht over de omgeving. Bij helder weer ziet u zelfs de eilanden Vlieland en Terschelling liggen. Wist je dat Oosterbierum de start is van de Slachtemarathon over de Slachtedijk?

Het dorp wordt omgeven door landerijen waar veelal biologische boeren diverse streekproducten verbouwen. Langs de weg zie je daarom ook diverse stalletjes staan met dagverse producten. Bij de Kloostertuin kun je ook terrecht voor de lekkerste groenten en kun je zelfs je eigen boeket plukken. Nu je toch zo lekker bezig bent, dan is deze fietsroute wel iets voor jou! De Boerenstreekproducten fietsroute

Ben je met een groep en wil je blijven slapen? In Oosterbierum vind je een gezellige en ruime groepsccommodatie in een lief klein kerkje. De Kraak van Van Dam.

Afstand tot jouw locatie:

Hier finden Sie Oosterbierum (Easterbierrum)

Dorp
Oosterbierum
Route planen

vanaf jouw locatie

Zeige Suchergebnisse