Direkt zum Hauptinhalt
Karte
de

Pronkkamer skrins

Easterlittens

Tijdens deze fijne vakantie geniet u van de heerlijke stille, weidse omgeving die u vanuit de woonkamer ziet. Met het frisse gezonde weer buiten waar u rustig kunt wandelen geniet u binnen van de fonkelende sfeerhaard en kijkt u uit over een landschap

Tijdens deze fijne vakantie geniet u van de heerlijke stille, weidse omgeving die u vanuit de woonkamer ziet.  Met het frisse gezonde weer buiten waar u rustig kunt wandelen geniet u binnen van de fonkelende sfeerhaard en kijkt u uit over een landschap vol groene natuur, vogels en koeien en schapen. Beleef op het nabij gelegen melkveebedrijf (loopafstand) het verzorgen van koeien en kalfjes. 

Ook is er in het nabij gelegen dorp Oosterlittens een sfeervol café waar u heerlijk kunt eten (1,5 km) en er is een haven met een lunchroom met mogelijkheden van het huren van een bootje, kano etc. De steden Bolsward, Sneek en Leeuwarden bieden volop cultureel en culinair genot en zijn heel geschikt om even lekker te winkelen of een stadswandeling te maken.

Afstand tot jouw locatie:
Zeige Suchergebnisse