Direkt zum Hauptinhalt
Karte
de

Pronkkeamer skrins

Easterlittens

Ontdek dit landelijk gelegen vakantiehuis.

Tijdens deze fijne vakantie geniet u van de heerlijke stille, weidse omgeving die u vanuit de woonkamer ziet.  Met het frisse gezonde weer buiten waar u rustig kunt wandelen geniet u binnen van de fonkelende sfeerhaard en kijkt u uit over een landschap vol groene natuur, vogels en koeien en schapen. Beleef op het nabij gelegen melkveebedrijf (loopafstand) het verzorgen van koeien en kalfjes. 

Het voorhuis heeft een eigen ingang; op de eerste verdieping is een ruime huiskamer, toilet en een volledig ingerichte keuken.

Op de tweede verdieping is een ruime slaapkamer met een tweepersoonsbed; een kleinere slaapkamer met 2 één persoonsbedden én een badkamer met douche, wastafel en tweede toilet. Het is mogelijk om het losse bed in de ruime slaapkamer te benutten zodat vijf personen kunnen overnachten.

In de ruime opkamer spreekt de bedstedenwand tot de verbeelding. Waar men vroeger achter deurtjes de bedstee indook kun je nu in de keuken een maaltijd bereiden. Ook de schouw is hersteld met Friese vierpas tegeltjes. Doordat de opkamer boven de melkkelder ligt heb je een royaal uitzicht over de weilanden met in de verte het dorpje Oosterlittens (Easterlittens).

Afstand tot jouw locatie:
Zeige Suchergebnisse