Direkt zum Hauptinhalt
Karte
de

Bootjes verhuur Ouwe Seun

Harlingen

Als je een klein beetje VOC mentaliteit bezit, en er even even lekker op uit wilt in Harlingen en het echte Fryslân, zonder te klunen dan is een avontuurlijke tocht in een Friese Schouw of een andere blitse boot een prima idee. In Harlingen kunt u oo...

Hallo Fryslân here we come. 

Rust en ruimte
Vanuit Harlingen knalt u meteen over het heilige water van de Elfstedentocht het
echte Friesland binnen. Door natuurgebied het Hegewiersterfjild, langs en door dorpjes waar je kunt aanmeren voor een hapje of een drankje. Maar u zult vooral genieten van de rust en de ruimte om je heen, lekker wegdromen en je niet meer druk maken om de hoogte van je pensioen. Is dat geen vet plan?

Je Chile boot als een waar vakantieparadijs
Vakantie hebben en toch dicht bij huis willen blijven, is dat niet een beetje jammer? Verre van. Hoe je dat doet? Met een Zomerse Chile boot van de Ouwe Seun, want wij maken van je Chile boot een waar vakantieparadijs, je kan volledig ontspannen zonder ook maar één kilometer te hoeven klunen (lopen). Je vaart over het mooiste gedeelte van de Elfstedentocht, en we leuken je Chile boot op met comfortabele stoelen, kleurrijke kussens en Afrikaanse zitzakken. Let the jungle fever begin. Dus gooi de trossen los Tarzan, spring aan boord, Jane staat al in de Chile stand. 

Afstand tot jouw locatie:

Hier finden Sie Bootjes verhuur Ouwe Seun

Jacob Backerstraat 39
8861HW Harlingen
Route planen

vanaf jouw locatie

Zeige Suchergebnisse