Direkt zum Hauptinhalt
Karte
de

Camping de Blikvaart

Sint Annaparochie

Dé locatie voor rust, ruimte en plezier. Camping gelegen in het weidse Friese platteland vlak bij Sint Annaparochie. Niet ver van Leeuwarden, Franeker en Harlingen. Recreatiebedrijf de Blikvaart biedt diverse overnachtingsmogelijkheden.

Camping de Blikvaart is gelegen in het weidse Friese platteland vlak bij Sint Annaparochie, niet ver van Leeuwarden, Franeker en Harlingen.
Met ruim opgezette kampeerplaatsen en verharde camperplaatsen is het mogelijk om op een rustieke en aangename wijze te kamperen. U vindt hier gegarandeerd rust, ruimte en vrijheid. Op de camping is er een 5- en een 6- persoons vakantiewoning te huur. Ideaal als u wel op een camping wilt verblijven maar geen eigen kampeermiddelen heeft.

Camping de Blikvaart ligt aan het water van de Blikvaart, een onderdeel van de bekende Elfstedentocht. Vanaf de kant of met een bootje kunt u hier vissen op paling, karper en snoek. Naast de camping zijn twee forellenvijvers, hier kunnen visliefhebbers forel vissen.
De Blikvaart is een boerenbedrijf met schapen en volop kleinvee waaronder geiten, konijnen, pony’s en lama’s. Kinderen kunnen bijvoorbeeld ponyrijden en/of in de zomervakanties een ritje met de tractor door de weilanden maken. Ook de trampolines, skelters, de zandbak en het zwemmen in De Blikvaart zijn favoriet.

In de omgeving maakt u mooie fiets-, wandel-, en boottochten. Fietsen, Elektrische fietsen en motorbootjes zijn bij ons te huur. Het haastige leven maakt even plaats voor het beleven en genieten van natuur. Dé locatie voor rust, ruimte en plezier.
De ideale locatie voor een uitstapje naar de Waddeneilanden of ervaar het echt WAD-gevoel door te gaan wadlopen.

Afstand tot jouw locatie:

Hier finden Sie Camping de Blikvaart

Hemmemaweg 12
9076PH Sint Annaparochie
Route planen

vanaf jouw locatie

Zeige Suchergebnisse