Direkt zum Hauptinhalt
Karte
de

Camperpark Rembrandt & Saskia

St Annaparochie

Beleef per camper het liefdesverhaal van de nu beroemde schilder Rembrandt van Rijn. Of ontdek gewoon de schoonheid van Het Bildt. Een bijzondere streek aan de Waddenkust, omringd door de Elfsteden Leeuwarden en Franeker. Met volop fiets- en wandelmogelijkheden.

Belangrijke informatie op een rij:

  • Beschut, maar mét weids uitzicht rondom
  • 70 m2 camperplek, verhard voor camper met rondom gras
  • Lozen afvalwater en Lozen chemisch toilet (gratis)
  • Huisdieren toegestaan
  • Sanitair: toiletten en douche 
  • Elektra per plek: 10 A

Omgeving

Camperpark Rembrandt en Saskia ligt op steenworp afstand van Sint Annaparochie. In dit dorp vindt u o.a. meerdere supermarkten, eetgelegenheden en drogisterijen. Sint Annaparochie ligt dichtbij de Waddenkust, de Elfsteden(vaar)route en steden zoals Leeuwarden (hoofdstad van Fryslân) en Franeker.

 Reis de liefde van Rembrandt achterna

Waar Rembrandt en Saskia hun liefde bezegelden in Sint Annaparochie, raakten anderen verliefd op de streek zelf. Geïnspireerd door de unieke weidsheid en weerselementen van deze streek, verhuisden kunstenaars regelmatig naar de Oudebildtdijk, ook de langste straat van Europa. Ervaar deze streek nu zelf. Want waar je Het Bildt vóór 1505 alleen maar per boot kon trotseren, kan het nu comfortabel per camper. 

De Middelzee

De Middelzee bestaat nu dan wel niet meer, maar de rijkdom die ze heeft achtergelaten is springlevend: Het Bildt. Met  vruchtbare akkers, unieke oude dijken, de eigen taal, de Waddenkust en fraaie dorpen. En rondom Het Bildt vind je terpdorpen én steden die op terpen zijn gebouwd, zoals Leeuwarden en Franeker, die zich dankzij deze terpen beschermden tegen de invloed van de oude zee.

Over ons

Als je er zelf lang woont, vergeet je soms hoe bijzonder deze streek is. Maar wij zijn - net als vele anderen - ontzettend trots op Het Bildt.

Met de realisatie van Camperpark Rembrandt & Saskia, maken we het bezoekers die per camper reizen, een stuk makkelijker om ook van dit ruig aantrekkelijke gebied te genieten. Van de weidsheid, de dorpjes, de Waddenkust en vele andere elementen.

Als echte Bildtkers heten wij onze gasten dan ook van harte welkom op Camperpark Rembrandt & Saskia.

Johannes, Hanny en Hendrik Nanne Dijkstra

Afstand tot jouw locatie:

Hier finden Sie Camperpark Rembrandt & Saskia

Camperpark Rembrandt & Saskia
middelwegoost 118 B
9076BP St Annaparochie
Route planen

vanaf jouw locatie

Zeige Suchergebnisse