Direkt zum Hauptinhalt
Karte
de

Visserijdagen Harlingen

Harlingen

De Harlinger Visserijdagen staan voor vier dagen feest voor jong en oud. Van muziek, dans, kunst en cultuur tot markten, sportieve evenementen en veel meer. Een gevarieerd festival aan de Waddenzee, van 28 augustus t/m 1 september 2024!

Ontdek de magie van de zee tijdens de 63e editie van de Visserijdagen in het prachtige Harlingen, van 28 augustus  t/m 1 september 2024! De Friese havenstad komt tot leven met vier dagen vol muziek, zang, dans, folklore, kunst, heerlijk eten, markten, kermis, cultuur en sportieve activiteiten.

Op de kaart
Als vanouds staat Harlingen vier dagen lang - en dit jaar zelfs vijf dagen - in het teken van evenementen voor jong en oud. Niet alleen kun je kennismaken met de visserijsector en alle heerlijke gerechten die dat oplevert, maar er is ook veel muziek, zang, dans, ringrijderij, markten, Sambafestival, Jazzfestival, vuurwerk, kermis en veel meer. Uitgangspunt van het feest is Harlingen op de kaart te zetten voor bezoekers uit binnen- en buitenland, maar ook de inwoners een onvergetelijk feest aan te bieden. Om dat te realiseren, worden de handen in Harlingen ineen geslagen.

Actuele info
Op de site www.visserijdagenharlingen.nl staan meer bijzonderheden over het Harlinger festival aan de Waddenzee. Naarmate de Visserijdagen dichterbij komen, wordt er steeds meer informatie onthuld. 

Andere activiteiten zijn onder andere de Vlootschouw, vuurwerk, muziek op buitenpodia, demonstraties van de Defensie-onderdelen, Friese hulpdiensten, Orkest Nederlandse Douane, Muziekspektalel met Hubert Heeringa Band en Harlinger artiesten, enzovoort.

Meer info: www.visserijdagenharlingen.nl

Wanneer:
28 augustus t/m 1 september
Afstand tot jouw locatie:

Hier finden Sie Visserijdagen Harlingen

Harlingen
Route planen

vanaf jouw locatie

Zeige Suchergebnisse