Direkt zum Hauptinhalt
Karte
de

Visvijver forel for all

St.-Annaparochie

Een forel uit Het Bildt, nog beter dan in’t wild! Het hele jaar geopend. Door de ruime opzet is de vijver ook heel geschikt voor vliegvissers.

Onze forellenvisvijvers liggen vlakbij camping De Blikvaart tussen Berlikum en St. Annaparochie in het Noorden van Friesland. De grote vijver is 150 m lang en 70 m breed, 2 tot 3 meter diep en heeft een speelse vorm met enkele eilanden en bruggetjes.

Door de ruime opzet is de vijver ook heel geschikt voor vliegvissers. Verder zijn alle gangbare aassoorten toegestaan incl. blinkers mits met single hook. Bij aankomst melden bij receptie in de blokhut. Auto parkeren op parkeerterrein bij de vijver of het aangegeven parkeerterrein bij de boerderij. 

Betreden van het terrein is op eigen risico. Wij zijn niet verantwoordelijk voor diefstal van uw eigendommen. Honden niet toegestaan. Afval e.d. graag in de prullenbakken deponeren.
Bij vertrek graag afmelden en afrekenen. Voor het vissen in onze vijvers is geen vergunning of vispas nodig.

Vissen
Vissen met 1 hengel per persoon. Voor een tweede hengel geldt een meerprijs van 50 %. Het voeren van de vissen is niet toegestaan. Niet gehaakte vis mag niet worden geschept. Vissen met blinker is alleen toegestaan met enkelvoudige haak. Gevangen forel mag niet worden teruggezet in de vijver. Slachten van de vis mag alleen op ‘slachttafel’ bij blokhut. Overgebleven aas niet in de vijver deponeren.

Eventueel gevangen graskarpers of steuren onmiddellijk terugzetten! Deze zijn voor het onderhoud van de vijvers.

Afstand tot jouw locatie:

Hier finden Sie Visvijver forel for all

Hemmemaweg 12
9076 PH St.-Annaparochie
Route planen

vanaf jouw locatie

Zeige Suchergebnisse