Direkt zum Hauptinhalt
Karte
de

TOP Firdgum/Koehool

Firdgum

Vanaf Toeristisch Overstap Punt Firdgum/Koehool kun je zo het gebied rondom Unesco Werelderfgoed De Wadden intrekken!

Bij een toeristisch overstappunt (TOP) kun je je auto parkeren of er met het OV naartoe reizen, om van daaruit heerlijk te gaan fietsen of wandelen in een mooie omgeving.

Deze startpunten om Friesland te ontdekken zijn altijd nabij het fiets- en/of wandelknooppuntnetwerk gelegen en meestal is er ook horeca met toiletvoorziening vlakbij.

Bij de TOP staat een zuil met daarop een grote kaart van de omgeving. Hierop staan ook routes en bezienswaardigheden in de omgeving aangegeven. In Firdgum/Koehool vind je naast de informatiezuil, een watertappunt, een fietsenstalling waar je je e-bike kun opladen en het Yeb Hettinga museum. 

Bereikbaarheid met de auto:
De TOP locatie is goed bereikbaar met de auto, volg de bruine borden. Bij de TOP kun je gratis parkeren. 

Openbaar vervoer:
Kom je met de bus naar Firdgum? Goed bezig! Vanaf Station Franeker vertrekt bus 7943 naar Firdgum. Deze lijn is de OPSTAPPER, reserveer minimaal een uur van te voren. Vanaf Leeuwarden brengt buslijn 74 je naar het dorpje. De bushalte is aan de N393 gelegen, vanaf daar is het nog 1 km. lopen naar de TOP. Plan hier je reis met Arriva. 

Vanaf Toeristisch Overstap Punt Firdgum/Koehool kun je zo het gebied rondom Unesco Werelderfgoed De Wadden intrekken!

Overzicht van alle TOP's:
Fietsen of wandelen vanaf een handige startplek in Friesland? Klik hier voor een overzicht van alle Toeristische Overstap Punten

Afstand tot jouw locatie:

Hier finden Sie TOP Firdgum/Koehool

Camstrawei 18
8852 RH Firdgum
Route planen

vanaf jouw locatie

Zeige Suchergebnisse