Direkt zum Hauptinhalt
Karte
de

Stiens

Stiens

Maak kennis met gastvrij Stiens, de ‘leukste verrassing boven Leeuwarden’. Want waar kun je nog gratis parkeren terwijl je het levendige centrum bezoekt?

Hier schon mal ein Vorgeschmack

Maak kennis met gastvrij Stiens, de ‘leukste verrassing boven Leeuwarden’. Want waar kun je nog gratis parkeren terwijl je het levendige centrum bezoekt?

De winkels, supermarkten, horeca en andere dienstverleners in Stiens hebben een sterke aantrekkingskracht op de regio. Dit wordt geholpen door de prima busverbinding, goede toegangswegen en de ruime gratis parkeermogelijkheden. Ook is er alle gelegenheid om je fiets veilig stallen voor een snelle boodschap onderweg naar huis of het werk. Kortom een gezellige tussenstop gezellige tussenstop.

Het aanbod aan winkels is prettig gevarieerd. Zelfstandige ondernemers, aangevuld met bekende winkelketens. Iets eten, zeker! Kom voor een vers gebakken visje of snack naar het centrale plein. Je kunt ook kiezen voor een gezellige avond bij onder andere grandcafé de Smalle brug, café De Kern of Lekkers. Tikkeltje exotischer is Thais Restaurant Pranom. 

Ook is er verrassend veel te doen. Voor jong en wat ouder zijn er het hele jaar door activiteiten in Stiens. Veelal georganiseerd door de verschillende (sport)verenigingen of de ondernemers. De belangrijkste zijn misschien wel de Stienzer Keatsdagen met een week lang gezelligheid en muziek, ook is er dan kermis.

Andere voorzieningen in het dorp zijn Sportcentrum ‘It Gryn’ met een geliefd binnen- en buitenbad, sporthallen en sportvelden. Cultureel centrum ‘De Skalm’ en natuurlijk de bekende kinderboerderij Doniastate, met 6 hectare een speelparadijs voor jong en oud, ook als het weer iets minder mooi is.

Afstand tot jouw locatie:

Hier finden Sie Stiens

Stiens
Route planen

vanaf jouw locatie

Zeige Suchergebnisse