Direkt zum Hauptinhalt
Karte
de

Hotel Almenum

Harlingen

Middenin het gezellige, oude stadscentrum van Harlingen vindt u Hotel Almenum. In een prachtig gerenoveerd 17e-eeuws pakhuis en eeuwenoude arbeidershuisjes hebben wij gezellige hotelappartementen en hotelkamers.

Middenin het gezellige, oude stadscentrum van Harlingen vindt u Hotel Almenum. In een prachtig gerenoveerd 17e-eeuws pakhuis en eeuwenoude arbeidershuisjes hebben wij gezellige hotelappartementen, comfortabele hotelkamers en een eenvoudige budgetkamer gerealiseerd. Samen met de sfeervolle, rustige binnentuin vormt dit een uniek decor voor de start van uw vakantie in friesland.

Hotel Almenum, hét stadslogement van Harlingen, ligt midden in het oude centrum aan de voet van de oude grote kerk de ‘Dom van Almenum’. In de rust van het sfeervolle Harnzerhof, maar toch op slechts 100m van de gezellige Harlinger Hoofdstraat. Hotel Almenum is een van de meer dan 500 prachtige monumenten die de stad rijk is. Wat vroeger een pakhuis, een zakkenmakerij en 4 arbeiderswoninkjes waren, zijn nu de receptie, hotelappartementen, comfortabele hotelkamers en een budgetkamer. De Hoekwoning, de oude bomsluiter uit 1645 en in 1984 gerestaureerd is in 2008 aangekocht als dienstwoning. De buitenkant van de panden is met veel zorg gerestaureerd waardoor zij hun bijzondere karakter en authentieke details hebben behouden. Als u de binnentuin inloopt waant u zich in vroegere tijden. In het pand bieden wij u meerdere type sfeervolle kamers: hotel-appartementen, hotelkamers en budgetkamers.

Uw vakantie in Friesland of op de Waddeneilanden Terschelling en Vlieland is pas volledig na een bezoek (overnachting) aan het pittoreske Harlingen ' Hart van het Wad'.

Afstand tot jouw locatie:
Zeige Suchergebnisse