Direkt zum Hauptinhalt
Karte
de

IJssalon Scoop

Grou

Scoop Icecream vindt u in het centrum van het Friese dorp Grou, aan het Halbertsmaplein 9. Hier kunt u terecht voor heerlijk vers gemaakt en ambachtelijk schepijs.

Hier schon mal ein Vorgeschmack

Scoop Icecream vindt u in het centrum van het Friese dorp Grou, aan het Halbertsmaplein 9. Hier kunt u terecht voor heerlijk vers gemaakt en ambachtelijk schepijs. Monique is met haar passievruchtensorbetijs 2e geworden in de strijd om de gouden ijsspatel 2014, met een volgens de jury " floraal/bloemig en aromatisch ijsje." In onze eigen ijskeuken bereiden we vers schepijs op melk- en waterbasis. In onze ijssalon hebben we in het hoogseizoen altijd 20 verschillende smaken, waaronder acht vaste smaken: vanille, smurf, stracciatella, chocolade, aardbei, citroen, banaan (soms met iets erdoor) en yoghurt.


Heeft u iets te vieren zoals een verjaardag, een kinderfeestje of een geboorte? Dan kan Scoop Icecream voor u heerlijke cakelolly’s en cupcakes maken. Dit kan het gehele jaar door. Uiteraard worden deze ook vers bereid in onze keuken. Organiseert u een evenement, bruiloft of braderie, dan kunt u bij Scoop Icecream ook terecht voor het huren van een ijsbox, ijskarretje of ijs (aanhang) wagen.

Zeige Suchergebnisse