Direkt zum Hauptinhalt
Karte
de

Bed & Breakfast Dyksterhuzen

Bitgummole

Appartement / Bed en Breakfast Dyksterhuzen is landelijk gelegen aan de oude Zeedijk van de Middelsee net buiten het dorp Bitgummole (Gem Waadhoeke). Het is gevestigd in een monumentale boerderij uit 1907 en heeft een prachtig uitzicht over de landerijen.

Er zijn twee 2-persoons slaapkamers. Gasten van de B&B kunnen gebruik maken van een eigen toilet en een moderne badkamer. Er een volledig ingerichte woonkamer met open keuken, inclusief 5-pits gasfornuis, koelkast en magnetron. Indien gewenst kunt u dus een eigen (warme) maaltijd bereiden. In de woonkamer is ook televisie en gratis draadloos internet aanwezig.

De B&B heeft een eigen ingang en biedt dus veel privacy. B&B Dyksterhuzen is rookvrij binnen, maar de enorme tuin biedt genoeg mogelijkheden om fijn te recreëren. Ook is er voldoende ruimte voor het parkeren van uw auto, motoren of fietsen.

Op verzoek bieden wij uiteraard een uitstekend ontbijt aan met verse koffie of thee, verse broodjes van de warme bakker uit het dorp en traditionele Friese lekkernijen. Koffie en thee kan ook ten allen tijde zelf (gratis) worden gezet. Onze B&B is ook voor een langere periode te huren als (gemeubileerd) appartement.  

Bitgummole heeft een bakker en een slager. Voor overige boodschappen kun je terecht in Leeuwarden, Stiens of Menaldum, zo’n 6 kilometer verderop.

Onze B&B is een ideale uitvalsbasis om de mooie, oude hofstad Leeuwarden of de prachtige omgeving van Bitgummole te ontdekken. In de omgeving kan volop worden gewandeld of gefietst. De busverbinding voor de B&B gaat rechtstreeks van en naar Leeuwarden en van en naar Harlingen (haven). Beide steden zijn dus uitstekend met het openbaar vervoer te bereiken. En daarmee dus ook Vlieland en Terschelling. Meer (toeristische) informatie, kijk eens op de pagina: links.

Er zijn diverse spelletjes en voor de kleintjes is er ook een tafelstoel en/of camping bedje. 

Persoonlijke aandacht en service staan voorop! Mocht u iets te vieren hebben en iets extra’s willen, dan kunnen wij in overleg eventueel invulling geven aan uw verzoek. 

Aankomst tussen 15:00 en 20:00 (andere tijden alleen  mogelijk in overleg), vertrek tussen 7:00 en 10:00.

Accommodatietype:
Appartement
Groepsgrootte event:
max. 4 personen
Afstand tot jouw locatie:

Hier finden Sie Bed & Breakfast Dyksterhuzen

Dyksterhuzen 11
9045TT Bitgummole
Route planen

vanaf jouw locatie

Zeige Suchergebnisse