Direkt zum Hauptinhalt
Karte
de

Bootverhuur Ouwe Seun

Harlingen

Harlingen en de omgeving vanaf het water leren kennen. Bootverhuur Ouwe Seun heeft een bonte verzameling boten die uitermate geschikt zijn om de omgeving eens op een andere manier te verkennen.

Hier schon mal ein Vorgeschmack

Het water op in Harlingen met de Ouwe Seun
Als je een beetje VOC-mentaliteit bezit en er even lekker op uit wilt in Harlingen - en het echte Fryslân zonder te klunen - dan is een avontuurlijke tocht in een blitse boot van Bootverhuur Ouwe Seun een prima idee. De boten zijn gemakkelijk te besturen en zeer comfortabel.
Ze kunnen desgewenst uitgerust worden met kussens, luxe stoelen en zitzakken. Het is tenslotte jullie feestje.

Heilige water
Vanuit Harlingen knal je meteen over het heilige water van de Elfstedentocht het
echte Friesland binnen. Door natuurgebied het Hegewiersterfjild, langs en door dorpjes waar je kunt aanmeren voor een hapje of een drankje. Maar je kunt vooral genieten van de rust en de ruimte om je heen. Lekker wegdromen en je niet meer druk maken om de hoogte van je pensioen. Is dat geen vet plan?

Hoofdkantoor
Al met al ben je van harte welkom op het Hoofdkantoor van Bootjesverhuur Ouwe Seun.
We leggen nog net niet de rode loper voor j uit, maar ,,We have a mission” en dat is om je een prachtige dag te bezorgen in ons Heiteland. Zo’n dag die je normaal alleen in de film ziet.

Ervaring niet nodig
De Armada van de Ouwe Seun bestaat uit een bonte verzameling van alle soorten/maten/kleuren boten. Jouw boot is er vast en zeker bij en mocht je nog nooit gevaren hebben, geen probleem. Na een deskundige uitleg vaar je als een volleerd stuurman het onbekende tegemoet.

Wanneer:
t/m 1 november
Afstand tot jouw locatie:

Hier finden Sie Bootverhuur Ouwe Seun

Noordoostersingel
Harlingen
Route planen

vanaf jouw locatie

Zeige Suchergebnisse