Direkt zum Hauptinhalt
Karte
de

Kanoën langs moerasvogels in De Alde Feanen (12+)

Diese Veranstaltung hat bereits stattgefunden

Earnewald

Ben je 12 jaar of ouder, houd je van de natuur én lekker actief buiten zijn? Dan is deze kano-excursie iets voor jou! Peddel mee door Nationaal Park De Alde Feanen en ontdek één van de grootste laagveenmoerrassen van Noordwest Europa. Hoe je hier komt?...

Ben je 12 jaar of ouder, houd je van de natuur én lekker actief buiten zijn? Dan is deze kano-excursie iets voor jou! Peddel mee door Nationaal Park De Alde Feanen en ontdek één van de grootste laagveenmoerrassen van Noordwest Europa. Hoe je hier komt? Dit prachtige natuurgebied ligt in de driehoek tussen Drachten, Heerenveen en Leeuwarden.

Laag op het water ben je één met de natuur en vanuit een kano vaar je geruisloos door het gebied. Hierdoor schrikken dieren niet op en kun je de vele moerasvogels van dichtbij bewonderen. De statige zilverreiger die jaagt op vis, een otter die wegschiet in het riet of misschien zelfs wel een zeearend! Deze imposante roofvogel woont hier tegenwoordig. Onze natuurgids vertelt je graag hoe hij aan zijn bijnaam ‘de vliegende deur’ komt.

Handig om te weten is dat we kanoën in Canadese kano’s, geschikt voor meerdere personen. Zwemvesten zijn beschikbaar, maar zorg zelf voor warme kleding en voldoende eten/drinken in een waterdichte tas. Deelname is op eigen risico en een zwemdiploma is verplicht. Deelnemers dienen te beschikken over een goede conditie.

Tip: neem extra laarzen mee voor het geval er even aan wal wordt gegaan.

Interesse? Meld je uiterlijk een dag van te voren aan (tot 15.00u) via onderstaand formulier. Bij vragen, bel 0511 - 53 96 18 (alleen tijdens kantooruren).

Wanneer:
t/m 14 juni
Prijsinformatie:
Vanaf € 5,- (voor kinderen)
Afstand tot jouw locatie:

Hier finden Sie Kanoën langs moerasvogels in De Alde Feanen (12+)

Koaidyk 8 a
9264 TP Earnewald
Route planen

vanaf jouw locatie

Zeige Suchergebnisse