Direkt zum Hauptinhalt
MAP
de

Beleef de 'Nacht van de Nacht' vanaf het water in de Alde Feanen (12+)

Diese Veranstaltung hat bereits stattgefunden

Earnewald

Beleef Nationaal Park De Alde Feanen op een bijzondere wijze! Bewonder de uitgestrekte rietvelden, moerasbossen, smalle petgaten en een aalscholverkolonie in het donker! Volg andere zintuigen dan enkel je ogen. Luister naar de natuur en laat je verrassen...

Beleef Nationaal Park De Alde Feanen op een bijzondere wijze! Bewonder de uitgestrekte rietvelden, moerasbossen, smalle petgaten en een aalscholverkolonie in het donker! Volg andere zintuigen dan enkel je ogen. Luister naar de natuur en laat je verrassen door de spectaculaire sterrenhemel. Varend op onze zonneboot ‘De Blaustirns’ geniet je in alle stilte van de natuur. Geen zorgen, zonder de zon vaart de boot op de accu. Vergeet je warme jas en verrekijker niet mee te nemen. Vanaf het open bovendek is het uitzicht op de sterrenhemel prachtig. Zit je liever binnen? Beneden zit je comfortabel aan de beleeftafels, beplakt met grote omgevingskaarten, planten, dieren, vissen en vogels die je onderweg tegenkomt. Zo mis je niks!

Behoud van de donkere nacht De Nacht van de Nacht vraagt aandacht voor het behoud van de donkere nacht. Door het hele land worden honderden activiteiten georganiseerd, die de schoonheid van echte duisternis benadrukken. Hiermee willen diverse natuurbeschermingsorganisaties mensen bewust maken van lichtvervuiling en van de mogelijkheden om deze vorm van vervuiling terug te dringen. Nederland kent namelijk maar weinig echt donkere plekken. Sterker nog; Nederland behoort tot de landen met de meeste lichtvervuiling. Met de Nacht van de Nacht kunnen mensen genieten van de donkere nacht en wordt het onderwerp lichtvervuiling breed onder de aandacht gebracht.

Deze excursie is niet geschikt voor kinderen < 12 jaar. Koffie en thee aan boord te verkrijgen voor €1,- (contant af te rekenen).

Interesse? Meld je uiterlijk een dag van te voren aan (tot 15.00u) via onderstaand formulier. Bij vragen, bel 0511 - 53 96 18 (alleen mogelijk tijdens openingstijden bezoekerscentrum Nationaal Park de Alde Feanen).

Wanneer:
t/m 29 oktober
Prijsinformatie:
Vanaf € 11,- (voor kinderen)

Hier finden Sie Beleef de 'Nacht van de Nacht' vanaf het water in de Alde Feanen (12+)

Adresse:
Koaidyk 8 a
9264 TP Earnewald
Route planen
Entfernung:
Zeige Suchergebnisse