Direkt zum Hauptinhalt
Karte
de

Gast op stal

Wijns

Gastopstal biedt in een boerderij overnachtingsgelegenheid in een originele strowagen en op een hooizolder. Plattelands logeren in Wyns, aan de Dokkumer Ee, vlakbij Bartlehiem en slechts 5 km ten noorden van Leeuwarden. Wakker worden in een bijzonde...

Enkele jaren geleden zijn wij gestart met de B en B in en naast onze boerderij. De boerderij was niet meer als boerenbedrijf in gebruik, maar de beschikbare stallen werden aangepast als bijzonder gastenverblijf. Vandaar de naam: GASTOPSTAL.

Er zijn nu vijf accommodaties, de Strowagen (1-4p), origineel en vooral comfortabel. Vanaf 15 februari 2015 is ons vernieuwde appartement de Heasouder (variabel van 4-10 resp. 21p) als groepsaccommodatie beschikbaar.  Onze 3e accommodatie is qua uitzicht de meest bijzondere, nl: de Loft (variabel van 2-5 resp. 16 p) We kunnen nl. 5 losse slaapkamers (11 bedden) bijschakelen bij 1 van de 2 grotere appartementen.

Vanaf 2016 is ons 4e appartement it Bûthús (4 personen) beschikbaar. Deze is gesitueerd op de begane grond. Vanaf 2017 is ook onze Stal (tot 7p) herbouwd. Dit is een losstaand gebouw naast onze boerderij. Er is in de boerderij een lift aanwezig die alle verdiepingen/ appartementen ook voor minder validen bereikbaar maakt. De Strowagen staat los op ons erf en is geschikt voor 4 personen. Deze geeft een zeer bijzondere ervaring!

Afstand tot jouw locatie:
Zeige Suchergebnisse