Ga naar inhoud
MAP
nl

Camperplaats Weidumerhout

Weidum

20 Camperplaatsen midden in de Friese natuur bij hotel-restaurant. Tussen bomen, aan het vaarwater (Elfstedentocht route) met uitzicht over de Friese landerijen.

Unieke camperplaatsen in de Friese natuur. Bij WeidumerHout is het mogelijk! Wij heten u van harte welkom om met uw camper om te genieten op ons landgoed waarbij rust, ruimte en gastvrijheid centraal staan.

Waar gaat u staan? Kiest u een plek beschut tussen de bomen? Of toch een prachtige plek aan het water van de Elfstedentochroute? Vrij uitzicht over de Friese landerijen is ook mogelijk. De camperplaatsen zijn voorzien van individuele 10 ampère aansluitingen en verharde ondergrond in het gras.

Naast de camperplaatsen zijn er vele voorzieningen. Naast onze boerderij vindt u een campinggebouw, kunt u uw watertank vullen en uw afvalwater lozen*. Een hapje eten in ons restaurant behoort ook tot de mogelijkheden, onze gastvrije bediening staat voor u klaar! Desgewenst kunt u voor €9,50 per persoon per dag gebruik maken van ons ontbijtbuffet. U kunt ook verse broodjes bestellen bij onze receptie, wij vragen u dit de avond vantevoren voor 21:00 uur door te geven. De volgende ochtend vanaf 8:00 uur staan de bestelde broodjes voor u klaar bij de receptie. Mogelijkheid tot het huren van elektrische fietsen, kano's en sloepjes zijn er ook. Onze Finse sauna in de boerderij is privé te reserveren voor €15.

Wij geven u graag tips voor leuke sportieve en/of culturele activiteiten. Hopelijk tot ziens op WeidumerHout!

Prijs per nacht: €19,50

incl. toeristenbelasting en gebruik van douche en toilet

Voorzieningen:

- Stortbak voor chemisch toilet*
- Stortplaats voor uw vuilwatertank*
- Servicepunt voor uw camper
- Verkooppunt van duurzame/biologisch afbreekbare toiletvloeistof 

 *in verband met onze eigen rioolzuiveringsinstallatie kan dit alleen wanneer u biologisch afbreekbare vloeistof heeft gebruikt

Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je Camperplaats Weidumerhout

Dekemawei 9
9024 BE Weidum
Plan je route

vanaf jouw locatie

Toon resultaten