Ga naar inhoud
MAP
nl

B&B Joarum

Kubaard

Bij de oude terp Joarum ligt onze mooie woonboerderij, aan de rand van het dorp Kubaard en aan de route van de fiets-elfstedentocht. Op korte afstand ligt de eeuwenoude Slachtedijk.

Bij de oude terp Joarum ligt onze mooie woonboerderij, aan de rand van het dorp Kubaard en aan de route van de fiets-elfstedentocht. Op korte afstand ligt de eeuwenoude Slachtedijk.B&B Joarum is een goed adres voor rustzoekers en natuurliefhebbers, maar ook een actieve vakantie is in dit mooie stukje Friesland goed mogelijk.

We liggen centraal tussen het wad en de friese meren, en centraal tussen de 11-steden plaatsen Leeuwarden, Sneek, Bolsward, Harlingen en Franeker. Midden in het weidse friese landschap met veel rustieke oude dorpen: een fietsroutenetwerk van de ANWB en de vele mogelijkheden voor wandelen en uitstapjes. We maken u graag wegwijs in onze mooie provincie, en hebben een grote keuze aan kaarten, folders en tips.

In de boerderij zijn op de eerste verdieping gastenkamers gemaakt. Beiden voorzien van een eigen badkamer, boxspring-bedden, TV/dvd, WiFi met snel internet, en de mogelijkheid om ook op de eigen kamer koffie of thee te maken. Er is ook een gemeenschappelijke kitchenette op deze verdieping.

Bij uw overnachting is een uitgebreid ontbijt inbegrepen, dat onder andere bestaat uit Friese specialiteiten. Met eieren van eigen kippen en biologische producten als bijvoorbeeld versgeplukte aardbeien uit eigen tuin, streekproducten en eigengemaakte jam. Op verzoek is een lunchpakket voor onderweg mogelijk.

Als voorzieningen zijn nog te noemen: gratis parkeren, een bloementuin met terras en (veel) zitjes, oplaadmogelijkheid voor elektrische fietsen en een overdekte afsluitbare fietsenstalling.

Wij kunnen ook fietsverhuur regelen. Kijk vooral even op onze eigen website: www.joarum.nl 
Daar vindt u alle info over de kamers en de bijbehorende prijzen voor overnachting.

We hopen u in onze B&B te mogen begroeten!

Hier vind je B&B Joarum

Adres:
B&B Joarum
Joarumerleane 21
8732 EC Kubaard
Plan je route
Afstand:
Toon resultaten