Ga naar inhoud
MAP
nl

Bed and Breakfast Dyksterhuzen

Beetgumermolen

Over Bed and Breakfast Dyksterhuzen B&B Friesland / Nabij Leeuwarden: Bed en Breakfast Dyksterhuzen is landelijk gelegen aan de oude zeedijk van de Middelsee in het dorp Bitgummole.

Over Bed and Breakfast Dyksterhuzen

B&B Friesland / Nabij Leeuwarden: Bed en Breakfast Dyksterhuzen is landelijk gelegen aan de oude zeedijk van de Middelsee in het dorp Bitgummole. Het is gevestigd in een monumentale boerderij met een prachtig uitzicht over de landerijen. Bitgummole (Beetgumermolen) ligt op fietsafstand (7 kilometer) van het centrum van Leeuwarden. Ook is er een prima busverbinding tussen station en centrum Leeuwarden naar onze B&B. De bus stopt voor de deur!

Er zijn twee 2-persoonskamers aanwezig. Tevens is er een eigen toilet en douche aanwezig. Ook is er een volledig ingerichte aparte keuken/kamer inclusief gasfornuis, koelkast en vaatwasmachine, waar naar wens een eigen (warme) maaltijd kan worden bereid. Hier is ook gratis draadloos internet aanwezig.

De B&B heeft een eigen ingang en biedt dus veel privacy. B&B Dyksterhuzen is rookvrij binnen, maar de enorme tuin biedt genoeg mogelijkheden om fijn te recreëren. Ook is er voldoende ruimte voor het parkeren van uw auto, motoren of fietsen.

Op verzoek bieden wij uiteraard een uitstekend ontbijt aan met verse koffie of thee, verse broodjes van de warme bakker uit het dorp en traditionele Friese lekkernijen. Koffie en thee kan ook ten allen tijde zelf (gratis) worden gezet.

Onze B&B is ook voor een langere periode te huren als (gemeubileerd) appartement.

Bitgummole heeft een bakker en een slager. Voor overige boodschappen kun je terecht in Leeuwarden of Menaldum, allebei zo?n 5 kilometer verderop. Onze B&B is een ideale uitvalsbasis om de mooie, oude hofstad Leeuwarden of de prachtige omgeving van Bitgummole te ontdekken. In de omgeving kan volop worden gewandeld of gefietst. De busverbinding voor de B&B gaat rechtstreeks van en naar Leeuwarden en van en naar Harlingen (haven). Beide steden zijn dus uitstekend te bereiken en ook Vlieland en Terschelling zijn prima met het openbaar vervoer te bereiken. Voor de kinderen zijn er diverse spelletjes aanwezig en ook is er een tafelstoel aanwezig.

Persoonlijke aandacht en service staan voorop! Mocht u iets te vieren hebben en iets extra?s willen, dan kunnen wij in overleg eventueel invulling geven aan uw verzoek.

Check in tussen 17:00 en 22:00 (of eerder in overleg), check out tussen 7:00 en 12:00.

Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je Bed and Breakfast Dyksterhuzen

Dyksterhuzen 11
9045TT Beetgumermolen
Plan je route

vanaf jouw locatie

Toon resultaten