Ga naar inhoud
MAP
nl

Camping De Finne

Reahûs

Lekker genieten en onthaasten op camping de Finne onder het genot van een kop koffie aan de waterkant, of op ons terras, is vakantie.

Lekker genieten en onthaasten op camping de Finne onder het genot van een kop koffie aan de waterkant, of op ons terras, is VAKANTIE.

Camping de Finne is genieten voor jong en oud. Wij heten u van harte welkom op onze camping aan het prachtige viswater de Franeker vaart.
De Finne is een camping met 50 standplaatsen en ligt aan de rand van het prachtige kleine dorp Reahus. De camping ligt aan de oever van de Franekervaart. Deze oude trekvaart slingert door het groene Friese land.

De kampeerplekken zijn heerlijk ruim, elk met een electrische aansluiting. Het sanitair is nieuw, netjes en schoon en is centraal gelegen tussen de kampeervelden. Er is een toilet en douche voor de mensen die minder mobiel zijn. We hebben voorzieningen voor wassen, drogen en strijken. Er lopen verharde paden door de camping die s'avonds verlicht zijn. Voor campers hebben we speciale verharde plekken.

Kinderen hoeven zich bij De Finne niet te vervelen. Er is een dierenweide met pony´s, schapen, ezels en een knuffel koe. Ook skelters, traptrekkers e.d. zin voor de jonge gast allemaal aanwezig.
Bij binnenkomst in onze nieuwe receptie en tevens ontspanningsruime kunt u even bijkomen onder het genot van een drankje of een ijsje. Dit kan ook op het gezellige terras met uitzicht op de speeltuin.

Camping De Finne zit op 8 km. van Sneek en Bolsward. Franeker, Harlingen, en Leeuwarden liggen 25 km. bij de camping vandaan. Kortom......kom genieten op camping de Finne. 

Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je Camping De Finne

Sânleansterdyk 6
8736 JB Reahûs
Plan je route

vanaf jouw locatie

Toon resultaten