Ga naar inhoud
MAP
nl

Minicamping De Greidhoeke

Britswert

Onze camping ligt in een gebied dat rijk is aan cultuurhistorie, fiets- en wandelpaden en niet te vergeten de vaarroutes. Een paradijs vol rust en ruimte.

Corona update:
Wij hebben op onze camping een zomerhuisje. Dit verhuren wij met twee dagen tussen iedere boeking ivm de Coronacrisis. De huurders kunnen dan veilig het sanitair gebruiken om te douchen.
De camping is op dit moment gesloten.

Onze camping ligt in een gebied dat rijk is aan cultuurhistorie, fiets- en wandelpaden en niet te vergeten de vaarroutes. Een paradijs vol rust en ruimte. De kampeerplekken bevinden zich in een weiland naast onze boerderij. Rond de boerderij lopen onze kippen, geit en pony. Wij vinden het ook héél leuk als er oldtimers komen. 12 kampeerplaatsen voor caravans, tenten en campers. Vanaf onze minicamping kunt u alle richtingen op, u zit centraal tussen Sneek, Franeker, Bolsward en Leeuwarden. In Mantgum en treinstation en winkels.

Britswerd is één van de 29 karakteristieke Friese dorpen, met de Sint Joriskerk die op de terp staat. Onze gemeente heeft de bezoekers veel te bieden zoals musea, bezienswaardigheden, aardige dorpscafés en vriendelijke eetgelegenheden. Bijzonder zijn ook de vier mummies die te zien zijn in de kelder van de hervormde kerk te Wieuwerd. Voor de rust- en cultuurbeminnende fietser en wandelaar liggen in het gebied rondom onze minicamping kilometers paden, die op veel plekken dwars door de weilanden of langs vaarten lopen en zo dorpen met elkaar verbinden. Het bekendste pad in dit open weidelandschap is zonder twijfel de Slachtedyk, de oude zee-kering die voor een groot deel over het grondgebied van onze " oude" gemeente Littenseradiel loopt.

Fietsen kan ook prachtig langs de Zwette, de verbindende waterweg tussen Leeuwarden en Sneek en onderdeel van de Elfstedentocht. Wandelen Elfstedentocht kan sinds kort via de wandelroute Elfstedenpad. Met de trein vanaf Mantgum, makkelijker kan haast niet. Liefhebbers van kanoën hebben de (stille) vaarroutes voor het uitkiezen. Het gebied is door opening van de Middelseeroute in 2005 ook voor de kleine pleziervaart geopend. 

Ook hebben wij een vakantiehuis te huur. 

Hier vind je Minicamping De Greidhoeke

Adres:
Minicamping De Greidhoeke
Jeth 9
8636 VX Britswert
Plan je route
Afstand:
Toon resultaten