Ga naar inhoud
MAP
nl

Meet & Greet met Anneke Dekkers

Dit evenement heeft al plaatsgevonden

Westhoek

Galerie Westerstorm nodigt u uit voor een MEET & GREET met Anneke Dekkers op zaterdag 13 juli om 13:00 uur. De kunstenaar is aanwezig om uitleg te geven bij het werk. De MEET & GREET wordt georganiseerd om de interactie tussen kunstenaar en het publiek te vergroten. U bent van harte welkom!

Galerie Westerstorm nodigt u uit voor een MEET & GREET met Anneke Dekkers op zaterdag 13 juli om 13:00 uur. De kunstenaar is aanwezig om uitleg te geven bij het werk. De MEET & GREET wordt georganiseerd om de interactie tussen kunstenaar en het publiek te vergroten. Het is een uitgelezen mogelijkheid om vragen te stellen aan Anneke Dekkers. Dekkers is afgestudeerd aan ArtEZ University of the Arts en is sindsdien werkzaam als beeldend kunstenaar en docent. U bent van harte welkom!

In de schilderijen van Anneke Dekkers toont zij de fascinatie voor beweging. Zij laat zich inspireren door de steeds doorgaande golfbeweging van water, rimpelingen van reflecties. Alles geaccentueerd door en met garens. De vervormingen en vertekeningen door de beweging zorgt voor een verandering van beeld. Het borduren in het werk is een onmisbaar element. De garens leggen accenten en vestigen de aandacht op bepaalde details. De beweging wordt daardoor versterkt. De tentoonstelling met schilderijen van Anneke Dekkers en Hans Jakobs, Springen en Duiken, is nog te zien tot en met 21 juli 2024. www.anneke-dekkers.nl

Galerie Westerstorm is een platform voor hedendaagse kunst. De natuur en een vlucht uit het alledaagse als thema. De voormalige smederij functioneert als projectruimte voor onderzoek en experiment. Oudebildtdijk 1160, 9075NN  WESTHOEK • open: na telefonische afspraak 0518 850 631, zaterdag 13 juli om 13:00 uur én tijdens Slikwerk Atelierroute 20 en 21 juli 11:00-17:00 uur.

Wanneer:
t/m 13 juli
Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je Meet & Greet met Anneke Dekkers

Galerie Westerstorm
Oudebildtdijk 1160
9075NN Westhoek
Plan je route

vanaf jouw locatie

Toon resultaten